Μία νέα συλλογή ρούχων σε neutral αποχρώσεις και bold prints μας μαθαίνει την έννοια του «self love»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία νέα συλλογή ρούχων σε neutral αποχρώσεις και bold prints μας μαθαίνει την έννοια του «self love»

H νέα collection του brand «Τhe KNLs» για τη σεζόν S/S 24 ονομάζεται «self love» και περικλείει μέσα της την αγάπη όχι μόνο για τη μόδα και τα ρούχα, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το The KNLs είναι ένα ελληνικό fashion brand που πέρυσι έκλεισε τα δέκα του χρόνια στον χώρο της μόδας και φέτος περνάει στην «σχεδιαστική προεφηβεία» με μία ώριμη collection γεμάτη σοφιστικέ μονοχρωμίες (γεια σου μεταξωτό, μπεζ κοστούμι) αλλά και αισιόδοξα, printed matching set. To label υπογράφουν η Δανάη και η Μαρία οι οποίες συνδυάζοντας σπουδές και επαγγελματική εμπειρία σε Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και σε μεγάλες εταιρείες και ενασχόληση με το σχέδιο μόδας, δημιούργησαν την άνοιξη του 2013 το δικό τους fashion designer brand. Έκτοτε έχουν συνεργαστεί με διεθνείς προσωπικότητες, fashion bloggers και influencers όπως η Chiara Ferragni (blogger), η Noemie Lenoir (Victoria's Secret model) αλλά και με εγχώρια πρόσωπα, τηλεοπτικά projects, σε περιοδικά, sites και σε Fashion Shows.

unnamed-(1).jpg

The KNLs: Το brand κλείνει τα 10 με μία συλλογή που συνδυάζει την τέχνη με το Αncient Greek στυλ

H νέα του collection για τη σεζόν S/S 24 ονομάζεται «Self -love» και πρόκειται για μία συλλογή που περικλείει μέσα της την αγάπη όχι μόνο για τη μόδα και τα ρούχα, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Κοστούμια, ολόσωμες φόρμες, bustier και παντελόνες με abstract prints και κομψά wrap φορέματα, είναι μερικά από τα must wear κομμάτια του καλοκαιριού και νιώθουμε πως εκτός από ευκολοφόρετα είναι και κομμάτια γεμάτα συναισθήματα που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

https://www.instagram.com/reel/C6GZ9GAMp44/

«SELF -LOVE σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον προσέχεις, να τον φροντίζεις με βάση τις δικές σου ανάγκες και να μη τις θυσιάζεις για να ευχαριστήσεις τους άλλους! Οι λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων μας, μια ωδή στην αγάπη του εαυτού μας αποτυπώνονται στα νέα μας σχέδια. Η εσωτερική σύνδεση με τα συναισθήματα μας, το έργο τέχνης της σχέσης με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους», εξηγεί η Μαρία Κανελλοπούλου, η μία από τις δύο owners του The KNLs.

unnamed-(8).jpg

Όλη η collection κινείται στην αγαπημένη χρωματική παλέτα του brand, στο λευκό, μπεζ, μαύρο και φυσικά στα χαρακτηριστικά του bold μοτίβα. «Tα ρούχα KNLs λειτουργούν σαν αγκαλιά, είναι ασφάλεια, είναι ενσυναίσθηση, είναι εμπιστοσύνη, είναι ένα δώρο επικοινωνίας με όλους σας», τονίζει η Μαρία και μετατρέπει την αισθητική σε συναίσθημα, σε «αυτοαγάπη»… πόσο σπουδαίο!

* Για τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 12/5 το brand δημιουργεί και μεταξωτά scrunchies σε ευφάνταστα σχέδια που μπορούν να φορεθούν τόσο από τη μαμά, όσο και από την κόρη!