Η ματιά των Mi-Ro για τον χειμώνα που διανύουμε

Η ματιά των Mi-Ro για τον χειμώνα που διανύουμε

Οι Mi-Ro μας δέχτηκαν στο κατάστημά τους και μας μίλησαν για τη συλλογή της σεζόν που διανύουμε.

Πριν μια εβδομάδα ακριβώς απολαύσαμε το show του σχεδιαστικού δίδυμου Mi-Ro στο κατάστημα Καλογήρου στο Golden Hall. O Δημήτρης Μαστρόκαλος και ο Γιάννης Ράπτης ή αν προτιμάτε οι Mi-Ro οραματίστηκαν τη σύγχρονη γυναίκα της σεζόν που διανύουμε ντυμένη με μετάξι, μαλλί και δαντέλα, με φούστες λίγο κάτω από το γόνατο σαφώς επηρεασμένες από τη δεκαετία του '30 και polka dots στα βήματα μεγάλων διεθνών οίκών όπως oι Marc Jacobs και Stella McCartney και παπούτσια από τις συλλογές των καταστημάτων Καλογήρου.

Διαφάνειες, ψηλόμεσα εσώρουχα της δεκαετίας του '50, πλισέ, κάπες από μετάξι, καρό ζωγραφισμένα στο χέρι, παντελόνες σε αντρική ίσια γραμμή και ζώνες στο ύψος της μέσης στο χρώμα των πολυτελών υφασμάτων συνθέτουν το look της σύγχρονης Ελληνίδας όπως την οραματίζονται οι δυο σχεδιαστές. Μιας γυναίκας που εξωτερικεύει το ανδρικό της εαυτό χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα της και συνταιριάζει μοναδικά το all time classic μαύρο με αποχρώσεις του μοβ, του εκρού και του γκρι ενσαρκώνοντας μια σύγχρονη, κομψή ιέρεια μοναδικής ομορφιάς.

Όσο για τους άνδρες, οι Mi-Ro τους ντύνουν με λευκά και μόνο πουκάμισα με μπλαστρόν ή χωρίς και του τυλίγουν με γιλέκα με δερμάτινες λεπτομέρειες και σακάκια κυρίως σε γκρι αποχρώσεις που θυμίζουν εκλεπτυσμένους «στρατιώτες». Οικόσημα, και επωμίδες τόσο σε παντελόνια όσο και σε πανωφόρια συνθέτουν τον νεο-μιλιτέρ άνδρα με εκλεπτυσμένο στυλ που δε φοβάται να ξεχωρίσει.

Φυσικά, παρόλο που δεν είδαμε αντίστοιχες δημιουργίες, η συλλογή Mi-Ro διαθέτει και νυφικά κεντημένα με πολύτιμες λεπτομέρειες σε αποχρώσεις του λευκού και του εκρού πάντα σύμφωνα με την αισθητική του σχεδιαστικού διδύμου που οι γυναίκες έχουν λατρέψει τα τόσα χρόνια παρουσίας τους στο χώρο της μόδας.
Τέλος, όσον αφορά στην κρίση το μότο στο στόμα του Δημήτρη και του Γιάννη είναι ένα «value for money». Δηλαδή ρούχα που δεν γνωρίζουν σεζόν και δεν χάνουν την αξία τους, αλλά αντιθέτως είναι διαχρονικά και χαρακτηρίζονται από την ποιότητα τόσο των υλικών όσο και της κατασκευής.

Οι Mi-Ro στις 7 Νοεμβρίου θα δείξουν τη συλλογή τους και στη Λάρισα θέλοντας να γνωριστούν καλύτερα με το κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Mi-Ro
Αξαρλιάν 3-5
www.mi-ro.gr
contact@mi-ro.gr
210- 3318079