H Gigi Hadid και ο Jacquemus παίζουν μπάλα για τη Vogue και ο αθλητισμός γίνεται ξανά «τάση»

Ναταλία Κατσακιώρη
H Gigi Hadid και ο Jacquemus παίζουν μπάλα για τη Vogue και ο αθλητισμός γίνεται ξανά «τάση»

Το νέο εξώφυλλο της Vogue Paris κάνει ένα tribute στον αθλητισμό, αλλά γιατί πρωταγωνιστεί αλήθεια η Gigi Hadid;

Εννοείται ότι ένα εξώφυλλο της Vogue, και ειδικά της Vogue Paris δεν είναι ποτέ τυχαίο. Δεν υπήρχε, λοιπόν, καλύτερο timing για ένα αφιέρωμα στον αθλητισμό από τον φετινό Ιούνιο, λίγο πριν γίνει και επίσημα η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Έτσι και έγινε και έχουμε ένα εξώφυλλο με την Gigi Hadid να ποζάρει ως άλλη αθλήτρια σε άψογο styling της Vanessa Reid με σύνολα των Balmain και Jacquemus. Οι ίδιοι οι creative directors των οίκων, aka οι Olivier Rousteing και Simon Porte Jacquemus, συμμετείχαν στα γυρίσματα με το δικό τους τρόπο σε δύο βιντεάκια άκρως απολαυστικά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το boho girl του καλοκαιριού -Με maxi καφτάνι στην παραλία

jpg-(2).jpg

Το εξώφυλλο αυτό είναι μόνο ένα μικρό preview από το Vogue World που φέτος θα πραγματοποιηθεί φυσικά στο Παρίσι και αναμένεται να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Ο αθλητισμός έχει πέράσει στις «τάσεις της μόδας» με πολλούς μεγάλους αθλητές να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ενδιαφέροντα project. Ωστόσο, το κοινό βλέποντας την Gigi Hadid είχε μία εύλογη απορία. Τόσοι καταπληκτικοί αθλητές και έχουμε πάλι ως πρωταγωνίστρια ένα super model; Γιατί;

https://www.instagram.com/reel/C7hRYzpuPoD/

H απάντηση προφανώς και δεν δόθηκε ακόμη, αν και θα ήταν αντικειμενικά υπέροχο το να δούμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτών των ολυμπιακών αγώνων να μπαίνουν σε ένα τόσο ενδιαφέρον project με την υπογραφή της Vogue. Προς το παρόν ας απολαύσουμε την Gigi σε πόζες αγωνιστικής έξαψης με total designer outfits κορυφαίων σχεδιαστών.

https://www.instagram.com/reel/C30ZPzeKouF/

Football or soccer?

Η μεγαλύτερη κόντρα Ευρώπης και Αμερικής είναι το ποια τελικά είναι η σωστή ονομασία του ποδοσφαίρου. Football ή soccer; Gigi Hadid και Simon Porte Jacquemus έχουν κάνει μαζί ένα απολαυστικό βίντεο με τους δυο τους να υποστηρίζουν τη δική τους εκδοχή και την μπάλα να παίζει πότε στα πόδια της Gigi και πότε στα πόδια του Simon, ως άλλος διαιτητής.

https://www.instagram.com/reel/C7zOJEWuLoy/

Bubble skirt: Η φούστα που πρωταγωνιστεί τώρα στα social media και θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με την Gigi να είναι ένα από τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνει διαχρονικά στο line up των shows του ο Simon Porte Jacquemus. Βέβαια, ο ίδιος είναι ένας designer που από μόνος του κάνει buzz και έχει γίνει το πρόσωπο του οίκου του, αλλάζοντας όλα όσα ξέραμε για το marketing στην luxury αγορά.