O Α$AP Rocky γιόρτασε την ημέρα του πατέρα με τα παιδιά του και μία καμπάνια για την Bottega Veneta

Ναταλία Κατσακιώρη
O Α$AP Rocky γιόρτασε την ημέρα του πατέρα με τα παιδιά του και μία καμπάνια για την Bottega Veneta

Η πιο τρυφερή φωτογράφιση με την υπογραφή της  Carrie Mae Weems.

Ο A$AP Rocky είναι και επίσημα ο πιο cool ambassador του οίκου Bottega Veneta. Μετά την ιδιαίτερη καμπάνια με τις παπαρατσικές φωτογραφίες του ίδιου και της Kendall Jenner να έχει γίνει θέμα συζήτησης αλλά και τάση, ξεσηκώνοντας σχόλια που σίγουρα αποθέωσαν τον σύντροφο της Rihanna αλλά και τον Matthieu Blazy, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του κορυφαίου ιταλικού maison. Εχθές, όμως, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, είχαμε την κυκλοφορία μίας πολύ ιδιαίτερης καμπάνιας και κάπως έτσι είδαμε τον γνωστό ράπερ στον κορυφαίο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

Mules: Τα πιο άνετα παπούτσια του καλοκαιριού επιστρέφουν -6 styles για να διαλέξεις

asap-rocky_bottega-(6).jpg

Ο A$AP Rocky με τα παιδιά του δε μία οικογενειακή φωτογράφιση.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο ζευγάρι που να έχει σημαδέψει το κομμάτι celebrity και οικογένεια περισσότερο από τους A$AP Rocky και Rihanna. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η σχέση τους και η πρώτη εγκυμοσύνη της Riri τα βλέμματα συγκεντρώθηκαν πάνω τους και έγιναν το πιο cool ζευγάρι, που αγάπησε και έζησε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής τους στο έπακρο. Πάντα, όμως, τα βλέμματα κέρδιζε η μαμά Rihanna με το pregnancy style της και την φοβερή αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της πάνω στη σκηνή του Super Bowl.

https://www.instagram.com/p/C8R0fIAu1lp/

Tώρα, λοιπόν, είδαμε τον A$AP Rocky με τον δύο ετών γιο του RZA και τον Riot που είναι μόλις δέκα μηνών σε ένα άνετο σπίτι να ζούνε στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ευτυχίας, σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφιση από τη θρυλική Carrie Mae Weems. Συνεχίζοντας το concept του Kitchen Table Series η κορυφαία φωτογράφος απαθανατίζει την πιο τρυφερή σχέση με τον δικό της απλό και ρεαλιστικό τρόπο, δίνοντας τη δική της λεζάντα/αφιέρωση στο όλο project: «Σε όλους τους μπαμπάδες που τολμάνε να ονειρεύονται, σε όλους τους μπαμπάδες που τολμάνε να αγαπάνε».

asap-rocky_bottega-(4).jpg

«Ήταν μεγάλη μου χαρά που δούλεψε μαζί με τα παιδιά μου με τους Matthieu Blazy, Bottega Veneta και Carrie Mae Weems προκειμένου να δημιουργήσουμε αυτό το concept για την ημέρα του πατέρα. Αυτή η ιδιαίτερη στιγμή αποτυπώνει την ευαλωτότητα, την αγάπη και την αλληλεπίδραση ανάμεσα σε μένα και τους γιους μου. Είμαι περήφανος που έγινα ο άνθρωπος που φωνάζουν μπαμπά,» ήταν η λεζάντα που έγραψε ο ίδιος στο σχετικό Instagram post του, με την περήφανη μαμά Rihanna να σχολιάζει: «Το μωρό μου, ο μπαμπάς! Χαρούμενη ημέρα του πατέρα!».

Η πιο αξιολάτρευτη σκηνή; Ο Α$AP Rocky που σηκώνει τον μικρό Riot στους ώμους του, ενώ εκείνος φοράει ένα φορμάκι με το κέντημα «best dad» στην πλάτη.

5 stylish τρόποι να φορέσεις το μαντήλι το καλοκαίρι

asap-rocky_bottega-(1).jpg