Fashion bloggers: Viva Las Vegas

Fashion bloggers: Viva Las Vegas

Το περιοδικό Teen Vogue και η συνεργασία του με fashion bloggers στο πλαίσιο της έκθεσης WWDMagic στο Λας Βέγκας.

Τα εμπορικά trade shows εταιρειών μόδας μπορούν να γίνουν πολύ βαρετά,παρωχημένα και κουραστικά για τους συμμετεχοντες αλλά και τους επισκέπτες που τα κατακλύζουν κάθε φορά προκειμένου να ενημερωθούν για τις τάσεις τη νέας σεζόν.

Έτσι οι διοργανωτές του WWDMagic, που έχει τη βάση του στο Λας Βέγκας, αποφάσισαν να εντάξουν το live blogging ως βασικό κομμάτι αναμετάδοσης του event προκειμένου να παρουσιάσουν την έκθεσή τους σε πιο ευρύ και στοχευμένο κοινό. Η ιδέα ήταν να καλέσουν 30 fashion bloggers μαζί με το περιοδικό Teen Vogue, ανάμεσα τους και τις Jane Aldridge και Erica Domesek, για να συμμετάσχουν στο Blogger Concourse Lounge το οποίο περιλαμβάνει ημερίδες, ομιλίες, ρεπορτάζ, διαγωνισμούς αλλά και βίντεο.

Από τις 14 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, δηλαδή τις 3 ημέρες που θα διαρκέσει το WWDMagic το περιοδικό Teen Vogue θα χρησιμοποιήσει το Lounge για την προώθηση του δικού του νέου personal style blogger network με τίτλο «Fashion Click». Η κάλυψη της έκθεσης WWDMagic από τους fashion bloggers θα παρουσιαστεί στη σελίδα Wwdmagic.tumblr.com.