Μπούστο όλο γούστο

Μπούστο όλο γούστο

Η αιτία για την κατακόρυφη αύξηση επεμβάσεων προσθετικής στήθους στην Αγγλία δεν είναι άλλη από την Christina Hendricks. 

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα προκάλεσε έκρηξη στα ταμεία των πλαστικών χειρούργων της Βρετανίας οδηγώντας τις θαυμάστριές της στο δρόμο για το νυστέρι ώστε να τη φτάσουν και να της μοιάσουν. Το διαπίστωσαν οι Βρετανοί γιατροί μιλώντας με τις ασθενείς τους και μας το επισημαίνουν.

Η Joan Harris, όπως είναι γνωστή η Christina Hendricks από τον ρόλο της γραμματέως που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά «Mad Men», ξεχωρίζει για δύο λόγους: 1. για τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της και 2. για τις πλούσιες καμπύλες της.

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Οργανισμό Πλαστικής Χειρουργικής τον τελευταίο χρόνο παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 10% στις επεμβάσεις αυξητικής στήθους στις γυναίκες, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε τις 9.400.

Η Christina Hendricks το' χει παράπονο βεβαίως και έχει επανειλημμένως κάνει δηλώσεις όπως αυτή: «Δουλεύω πολύ σκληρά στη σειρά και το μόνο για το οποίο μιλάνε όλοι είναι το σώμα μου» αλλά οι γυναίκες όλου του κόσμου παρακαλάνε να εμφανιστούν ακόμα περισσότερα role models με αναλογίες που πλησιάζουν σε εκείνες μιας κανονικής γυναίκας, όπως αυτές της Βρετανικής καταγωγής αμερικανοθρεμμένης ηθοποιού.