Οι τρεις κανόνες για να ψωνίσετε τα Versace για το H&M

Οι τρεις κανόνες για να ψωνίσετε τα Versace για το H&M

Η συλλεκτική σειρά αναμένεται να ξεπουλήσει σε λίγες μόνο ώρες.

Το H&M έχει συνηθίσει σε τεράστιες συνεργασίες με ονόματα της διεθνούς βιομηχανίας της μόδας και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει. Έχοντας τη Donatella Versace σαν άσσο στο μανίκι, το megastore θα παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο μία ειδική συλλεκτική σειρά βασισμένη σε παλαιότερα κλασσικά σχέδια του οίκου. Βέβαια ο κόσμος που αναμένεται να συρρεύσει στα καταστήματα από τα ξημερώματα είναι πολύς και θα σχηματίσει ουρές που το κατάστημα θέλει να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, δημοσιεύτηκε μία λίστα από κανόνες που θα διευκολύνουν την κυκλοφορία και ορίζουν πώς θα πρέπει να συμπεριφεριεί τόσο το προσωπικό όσο και οι καταναλωτές.

  • Τα πρώτα 280 άτομα θα παραλάβουν δεκατέσσερα βραχιόλια διαφορετικών χρωματισμών που θα χωρίζει τους καταναλωτές ανά ομάδες των είκοσι. Στο βραχιόλι θα καταγράφεται η ώρα που θα μπορεί ο καθένας να ψωνίσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μάλιστα βραχιόλια θα δοθούν μόνο στις γυναίκες και όχι στους άντρες. Ο καθένας θα έχει μόνο δεκαπέντε λεπτά στη διάθεσή του για να ψωνίσει.
  • Εάν δεν βρίσκεται κάποιος στην ουρά θα μπορεί να ψωνίσει είτε από τα αντρικά είτε από το υπόλοιπο κατάστημα. Στο τέλος ο χώρος θα ανοίξει για όλους.
  • Υπάρχει όριο στην ποσότητα αγορών. Έτσι, κάθε πελάτης μπορεί να διαλέξει από όλη τη συλλογή αλλά μόνο δύο κομμάτια σε κάθε προΐόν και όχι παραπάνω από δύο διαφορετικά νούμερα στο ίδιο ρούχο.