Όλες οι εντυπώσεις από τη χειμωνιάτικη συλλογή Konstantinos Melis by Laskos

Όλες οι εντυπώσεις από τη χειμωνιάτικη συλλογή Konstantinos Melis by Laskos

Χθες το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ο οίκος Konstantinos Melis by Laskos μας παρουσίασε τη συλλογή της σεζόν που διανύουμε και το Queen.gr ήταν εκεί.

Παρά το τσουχτερό κρύο χθες το βράδυ πλήθος κόσμου (ανάμεσά τους και εμείς) παρευρέθηκε στο fashion show του διδύμου Κωνσταντίνου Μελή και Γιάννη Λάσκου που κρύβονται πίσω από το ατελιέ Konstantinos Melis by Laskos.

Ο χώρος του «Ελληνικού Κόσμου» στην Πειραιώς διαμορφώθηκε εδικά για τη συγκεκριμένη παρουσίαση με τίτλο «Heresis». Σε αυτήν την «αίρεση», λοιπόν, το χορό των μοντέλων άνοιξε η καταξιωμένη Ρος Γεωργίου που μας έχει εκπροσωπήσει επάξια και στο εξωτερικό παρά το νεαρό της ηλικίας της περπατώντας πάνω σε μια τεθλασμένη φλούο γραμμή που όριζε την ιδιαίτερη πασαρέλα με τις πλάγιες εισόδους και εξόδους.

Οι δημιουργίες που προτείνει το ατελιέ Melis By Laskos για τη σεζόν που διανύουμε έχουν έναν μεσαιωνικό αέρα προσαρμοσμένες όμως στη σύγχρονη εποχή. Είδαμε έναν πολύ δυνατό συνδυασμό φουτουρισμού με 40s αναφορές και έντονη γεωμετρία τόσο σε μινιμαλιστικά όσο και σε πιο μαξιμαλιστικά πρότυπα, πολλές διαφάνειες, χρυσές λεπτομέρειες, πορφυρό και βαθυπράσινο βελούδο που συνέθεσαν έναν ιδιαίτερο πίνακα (έτσι ακριβώς όπως έκλεισε και το show). Οι δημιουργίες, όμως, που πραγματικά μας κέρδισαν ανήκουν στην λευκή ενότητα, όπου αποκαλύφθηκε και όλο το μεγαλείο της υπέροχης δουλειάς των δύο σχεδιαστών.