Βγείτε κερδισμένες με τα πιο μοδάτα ρούχα από το brand Julia Bergovich

Βγείτε κερδισμένες με τα πιο μοδάτα ρούχα από το brand Julia Bergovich

Εμείς βρήκαμε τα πιο ενημερωμένα ρούχα του φετινού χειμώνα, εσείς;

Σας ζήτησε να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, η γκαρνταρόμπα σας έχει να ανανεωθεί από πέρυσι και εμφανίζετε ήδη τα πρώτα σημάδια πανικού. Δε χρειάζεται να αγχώνεστε, πάρτε βαθιές αναπνοές και χαμογελάστε γιατί σας έχουμε βρει τη λύση.

H Julia Bergovich είναι το πιο ενημερωμένο brand στο χώρο της μόδας και καλά θα κάνετε να την εμπιστευτείτε. Έχοντας ήδη παρουσιάσει τις συλλογές της σε όλα τα καταστήματα MORE & MORE/Julia & More των οποίων το δίκτυο καταστημάτων επεκτείνεται με τρία νέα σε Κορυδαλλό, Λάρισα & Πάτρα, αλλά και σε διάφορα άλλα επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η εν λόγω εταιρεία θα γίνει το δεξί σας χέρι σε ζητήματα στιλ και μόδας. Από το δείπνο με το αγόρι των ονείρων σας μέχρι τις πρωινές σας ανάγκες στη δουλειά και τα χαλαρά σας σαββατοκύριακα, η Julia Bergovich θα καλύψει κάθε σας απαίτηση με προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

Διαλέξτε τα σχέδια και τα χρώματα της αρεσκείας σας και κερδίστε το δικαίωμα επιλογής εκπτώσεων μέσα από την νέα κάρτα μέλους της Julia & More.
Με αγορές άνω των 90 ευρώ έχετε έκπτωση 10%, ενώ με αγορές άνω των 180 ευρώ έχετε έκπτωση 15%.

Τι περιμένετε, ξεκινήστε τα χριστουγεννιάτικά σας ψώνια από τώρα με τη βοήθεια του πιο ανανεωμένου fashion brand.

*Η κάρτα μέλους ισχύει καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, εκτός περιόδου εκπτώσεων.