Είδαμε,ακουμπήσαμε και δοκιμάσαμε την ανοιξιάτικη συλλογή της H&M και σας την παρουσιάζουμε

Είδαμε,ακουμπήσαμε και δοκιμάσαμε την ανοιξιάτικη συλλογή της H&M και σας την παρουσιάζουμε

Δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή του mega brand και φτιάξτε τις shopping λίστες σας από τώρα.

Αν και εσείς θεωρείτε πως μία από τις πιο στυλάτες εμφανίσεις που έχετε δει ποτέ στο κόκκινο χαλί είναι το colour blocking της Tilda Swinton με το συνδυασμό Jil Sander και vintage ρούχων, μάλλον θα βρίσκατε τη χτεσινοβραδινή παρουσίαση της H&M για την ανοιξιάτικη συλλογή του megabrand ένα παράδεισο του στυλ όπως και εμείς.

Από τη πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο showroom της εταιρίας τα χρώματα στα rail με τα ρούχα μας τράβηξαν την προσοχή. Λαμπερά κίτρινα, γλυκά μπανανί, κοριτσίστικα ροζ, εντυπωσιακά πορτοκαλί, φανταχτερά neon blue, ενδιαφέροντα καφέ, εκκεντρικά neon yellow σε διαφορετικά σχέδια και κοψίματα για κάθε τύπο γυναίκας. Δαντέλες και hotshorts για τα hip κορίτσια, basic κομμάτια για τις γυναίκες που υποστηρίζουν σθεναρά το preppy και office look και φορέματα σε νέα, αλλά και κλασικά κοψίματα που ενδείκνυνται για κάθε υποψήφιο style icon συνοψίζουν τη συλλογή της επόμενης σεζόν της H&M, η οποία θα γίνει ένας γυναικείος παιδότοπος για colour blocking.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά χρώματα είδαμε και μερικά πρωτότυπα print σε αρκετά κομμάτια για τις φανατικές πολέμιες της μίνιμαλ αισθητικής, ενώ τα παπούτσια και τα αξεσουάρ είναι η αποκάλυψη της συλλογής (με τα ασπρόμαυρο τύπου brogue παπούτσια και τα φλοράλ αρβυλάκια να κλέβουν την παράσταση).

Αν λοιπόν απορείτε αν το καλοκαίρι θα είναι στυλιστικά γήινο και η απάντηση της H&M είναι ένα βροντερό «Όχι» για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη συλλογή που έρχεται στα καταστήματα με το νέο έτος.

Tip: Αν δείτε και εσείς τη συλλογή έχοντας καταναλώσει μερικά rossini και kir royal κοκτέιλ όπως εμείς, τα χρώματα θα σας φανούν μαγικά και η εμπειρία του styling τους θα είναι εξωπραγματικά δημιουργική οπότε το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.