H Doutzen Kroes στον αγώνα κατά του AIDS

H Doutzen Kroes στον αγώνα κατά του AIDS

Μια καλλονή συμμαχεί με τα A|X Armani Exchange για να βγει ένα μοναδικό t-shirt, τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε καλό σκοπό.

Σήμερα είναι η μέρα κατά του AIDS και υπογραμμίζεται με μια ιδιαίτερη στυλιστική πρόταση. Το μοντέλο Doutzen Kroes, που τριγυρνάει στις πασαρέλες της Victoria Secret, έκανε ομάδα με το label A|X Armani Exchange προκειμένου να σχεδιαστεί ένα t-shirt σε περιορισμένα κομμάτια.

Το t-shirt θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε στην Ολλανδική οργάνωση «dance4life» που προωθεί την ευαισθησία πάνω στο εξαιρετικά σημαντικό αυτό θέμα. Εξάλλου, η Kroes (Ολλανδή η ίδια στην καταγωγή) στηρίζει εδώ και χρόνια τη φιλανθρωπική οργάνωση «dance4life» και έχει μάλιστα δηλώσει ότι με αυτήν θα ήθελε να ταξιδέψει μέχρι το διάστημα το 2014!

Το t-shirt, που πωλείται στην τιμή των 35 δολαρίων, δείχνει μια φωτογραφία του μοντέλου και από πάνω γραμμένο το logo 'Dance Dance Dance'. «Ο χορός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσεγγίσουμε τους νέους ανθρώπους και να τους πληροφορήσουμε για τον ιό του AIDS», δήλωσε η ίδια η Kroes.

Η πώληση του t-shirt ξεκινάει αυτή την εβδομάδα σε όλα τα καταστήματα A|X Armani Exchange και online στο site ArmaniExchange.com.