Δείτε πρώτες τη νέα συλλογή της Swarovski

Δείτε πρώτες τη νέα συλλογή της Swarovski

Μια στυλιστικά λαμπερή Άνοιξη όπως αυτή που προτείνει η Swarovski είναι ο καλύτερος οιωνός για ένα χαρούμενο μέλλον.

«Swing, sing and shine» είναι το μότο της Swarovski για την Άνοιξη που έπεται και τα νέα κοσμήματα του αγαπημένου brand των Ελληνίδων είναι η χειροπιαστή απόδειξη ότι το κλασικό είναι πάντα fashion forward.

Το party που έγινε στο bar του Semiramis στην Κηφισιά για την παρουσίαση της συλλογής είχε αέρα «Mad Men» με τους χορευτές του swing να πρωταγωνιστούν με τις lindy hop χορογραφίες τους και τα retro inspired cocktails με ginger και lime να μεταφέρουν όλους τους παρευρισκόμενους σε ατμόσφαιρα 40s και 50s.

Το στυλάτο crowd των aficionados της μόδας είχε την ευκαιρία να δει από πρώτο χέρι τα νέα κοσμήματα του οίκου που συνδύασαν κλασικές αξίες του brand και vintage αισθητική με νεοτερικά στοιχεία σε contemporary σχέδια.

Μετά από επισταμένη ανάλυση της νέας συλλογής αποφασίσαμε ότι μάλλον θα πρέπει να αγοράσουμε όλη τη σειρά της Swarovski με τις glam νεκροκεφαλές, ενώ τα ογκώδη κομμάτια της κολεξιόν είναι από τα πιο εντυπωσιακά και stylish κοσμήματα που έχουμε δει εδώ και καιρό από ένα jewelry brand.

Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μία ιδέα από τα κοσμήματα που αναδείξουν την γκαρνταρόμπα σας και σας διακοσμήσουν το look σας την σεζόν που έρχεται, καθώς αφού θα μπορούσαν να φορεθούν από αιώνια style icons όπως η Marilyn Monroe ή η Bette Davis, τότε σίγουρα θα κάνουν θαύματα και στο δικό σας στυλ.