Δοκιμάσαμε πρώτοι τη νέα συλλογή της Diesel για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012

Δοκιμάσαμε πρώτοι τη νέα συλλογή της Diesel για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012

Βρεθήκαμε στο κατάστημα της Diesel στο Κολωνάκι και μεταμορφωθήκαμε για λίγη ώρα σε δίμετρα μοντέλα.

Η μόδα είναι ένα αντικείμενο που ενδιαφέρει πολύ το Queen.gr. Πασαρέλες, σχεδιαστές, κολεξιόν.. λέξεις που μπαίνουν στο καθημερινό λεξιλόγιό μας και μας εξιτάρουν ακόμη περισσότερο να ανακαλύψουμε τα νέα trends της κάθε σεζόν. Έτσι λοιπόν όταν μάθαμε πως θα πηγαίναμε να δοκιμάσουμε τη γυναικεία preview Diesel collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 ήμασταν παραπάνω από ενθουσιασμένες.

Αγκαζέ με την συνάδελφο Κρίστη Ανδρόνη Κωσταράκος, φτάσαμε στο κατάστημα της Σκουφά απόγευμα της Παρασκευής. Εκεί μας περίμενε η γλυκύτατη Κατερίνα για να μας ξεναγήσει στο θαυμαστό νέο κόσμο της Diesel. Αφού πήραμε μια εικόνα από τα ρούχα, αποφασίσαμε να γίνουμε οι ίδιες οι μούσες του iconic brand.

Η νέα κολεξιόν της Diesel είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα στο γυναικείο σώμα. Προσοχή στις λεπτομέρειες, υπέροχα υφάσματα και το πιο σύγχρονο design μπαίνουν όλα στο μίξερ και δίνουν το νέο αποτέλεσμα. Το πορτοκαλί χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί και συνδυάζεται με υπέροχα δερμάτινα items προκειμένου να βγει το νέο look της Diesel γυναίκας.

Δοκιμάσαμε το Grupee jeans που είναι super skinny και ιδανικό για μια έξοδο σε συναυλία ή πάρτι, ειδικά αν είναι σεταρισμένο με ένα καλό glitter t-shirt και ankle boots. Προβάραμε το Getlegg jeans που είναι απίστευτα άνετο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το Myguy jeans της νέας συλλογής ήταν επίσης μια διαφορετική, πολύ hip και άνετη πρόταση που δίνει ένα vintage feeling στο σύνολο. Το αγαπημένο μου πρέπει να ήταν το ψηλόμεσο Highkee jeans που είναι απίστευτα sexy και ταιριάζει τέλεια με το λευκό πουκάμισο και μια καφέ ζώνη. Γιατί πέραν των jeans, η νεά συλλογή είδαμε πως διαθέτει και φανταστικά αξεσουάρ καθώς βέβαια και ξεχωριστά ρούχα (πουκάμισα, jackets κα) σε μαύρο ή πορτοκαλί, με αρκετά leather στοιχεία που δένουν τέλεια μεταξύ τους.

Φεύγοντας από το κατάστημα, συμφωνήσαμε σε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι είναι ωραίο να μεταμορφώνεσαι (έστω και για λίγο) σε μοντέλο και δεύτερον, ότι η νέα συλλογή της Diesel ενσαρκώνει και συνταιριάζει όλες τις απαιτήσεις ενός μοντέρνου κοριτσιού... είναι φοβερά θηλυκή και ταυτόχρονα τόσο άνετη που διευκολύνει όλες τις κινήσεις μέσα στο πολυάσχολο 24ωρο!!

Να σας πούμε και ένα μυστικό... αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς πρώτες τα νέα πέντε μοντέλα jeans Fit Your Attitude της Diesel, ελάτε στo fashion event της Πέμπτης στο Diesel store στο Κολωνάκι που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις...

Δείτε τη νέα κολεξιόν στo Diesel store στο Κολωνάκι (Σκουφά 3).

Για περισσότερα επισκεφτείτε το website της Diesel