Γιορτές με την πολύτιμη υπογραφή Ilias Lalaounis

Γιορτές με την πολύτιμη υπογραφή Ilias Lalaounis

O οίκος κοσμημάτων Ilias Lalaounis πρωτοτυπεί με τα γούρια του και φέτος τις γιορτές.

Τώρα που η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών τα γούρια για την επόμενη χρονιά είναι από τα ωραιότερα δώρα (ειδικά το 2012 στην Ελλάδα όλοι θα χρειαστούμε λίγο τύχη).

Ο οίκος κοσμημάτων Ilias Lalaounis, λοιπόν, για το 2012 δημιούργησε ιδιαίτερα γούρια χρησιμοποιώντας ένα άκρως ελληνικό στοιχείο τη μέλισσα, σύμβολο δημιουργίας και αρμονικής εργασίας. Η μέλισσα ήταν από τα πιο αγαπημένα σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν στα νομίσματα της αρχαίας Εφέσου (6ος αιώνας π.Χ.) και στην αρχαιότητα περιβλήθηκε με ποικίλους μύθους λόγω των πολύτιμων καρπών της -μέλι και κερί- και της εργατικότητας της.

Εκτός, όμως, από τα γούρια που κυκλοφορούν σε χρυσό και ασήμι, ο Ilias Lalaounis δημιούργησε και ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολίδι από ορείχαλκο: «Το λουλούδι της ζωής». Το σύμβολο αυτό, που το συναντάμε σε διάφορες παραλλαγές σε αρχαίους τόπους στον πλανήτη μας, εμπεριέχει την γνώση πως όλα προέρχονται από μια πηγή και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και μας προκαλεί να ενοποιήσουμε το μυαλό, την καρδιά, και το πνεύμα μας για ένα καλύτερο αύριο. Τι καλύτερο δώρο, λοιπόν, για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς από ένα γούρι ή στολίδι-πραγματικό κόσμημα;