H στυλίστρια ξέρει καλύτερα

H στυλίστρια ξέρει καλύτερα

Ο λόγος που καμία γυναίκα δεν πρέπει να χάσει το fashion event της Πέμπτης στο Diesel Store στο Κολωνάκι.

Η εφαρμογή στα jeans είναι το πιο σημαντικό στοιχείο όταν επιλέγουμε ένα denim παντελόνι. Άσχετα, λοιπόν, από τη μόδα, τα trends και τις επιθυμίες μας υπάρχει και ο παράγοντας σωματότυπος που καταληκτικά μπορεί να απογειώσει ή να θάψει ένα look.

Και ναι, τα Diesel jeans φημίζονται για την τέλεια εφαρμογή τους, αλλά ποιο από τα πέντε jeans της σειράς «Fit your attitude» ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας σώμα;

Μην άγχεστε γιατί την απάντηση αυτή δε χρειάζεται να τη δώσετε εσείς, αλλά μπορείτε να την πάρετε έτοιμη από την ταλαντούχα στυλίστρια του Queen.gr, D'Arcy Foxx. H στυλίστρια μας θα είναι στο fashion event της Πέμπτης για να απαντήσει σε κάθε απορία για το τέλειο ζευγάρι jeans που ταιριάζει στο δικό σας σώμα.

Επίσης απολαύστε τη νέα spring summer collection που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα iconic και στυλάτο look. Και όλα αυτά υπό το άκουσμα των hip μουσικών επιλογών του Alex Κάβδα, του αγαπημένου μας παρουσιαστή από την εκπομπή «Ελένη». Και επειδή μία ταλαντούχα στυλίστρια έχει πάντα τη λύση για όλες τις ενδυματολογικές μας απορίες, μπορείτε πάντα να τις κάνετε και όποια άλλη ερώτηση σας ταλανίζει σχετικά με το στυλ.

Θα σας δούμε όλες εκεί!