Η Diesel μας έφτιαξε τη διάθεση

Η Diesel μας έφτιαξε τη διάθεση

Στο χθεσινό party της Diesel στο κατάστημα του Κολωνακίου εσείς είχατε την τιμητική σας.

Χθες το απόγευμα οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους. Υπό τις μουσικές επιλογές του πολυπράγμονα Άλεξ Κάβδα, με τη βοήθεια του προσωπικού της Diesel, που ξεχώρισε για την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση , με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι και τις πολύτιμες συμβουλές της στυλίστριας D'Arcy Foxx, όλες όσες επισκέφτηκαν το Diesel store στο Κολωνάκι χθες βρήκαν το style ακριβώς που τους ταιριάζει (και όχι μόνο).

Βλέπετε, όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, στα jeans η εφαρμογή κάνει τη διαφορά και η νέα σειρά της Diesel «Fit your attitude» κάνει επιτυχημένα αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει ένα jean παντελόνι: αναδεικνύει τα προσόντα και κρύβει επιμελώς τις ατέλειες.

Μόνο που δεν ήταν όλη η βραδιά μόνο περί jeans. Ξεχωρίσαμε τόσο τα δερμάτινα παντελόνια, όσο και τα perfecto jackets και τα υπέροχα παπούτσια με το ιδιαίτερο twist της Ιταλικής εταιρίας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους εντοπίσαμε και τη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη που με τα ιδιαίτερα bijoux που φορούσε μας τράβηξε την προσοχή, αλλά και την δική μας Queen, Νίκη Κάρτσωνα που βρήκε και αυτή τα jeans (γιατί δεν αρκείται ποτέ σε ένα) που κολακεύουν τη σιλουέτα της, καθώς και τον πολύ αγαπημένο των γυναικών Γιάννη Σπαλιάρα.

more info: diesel.com