O Valentino μας ταξιδεύει στο Μεξικό

O Valentino μας ταξιδεύει στο Μεξικό

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της νέας καμπάνιας του ιταλικού οίκου Valentino με άρωμα Μεξικού.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και οι καμπάνιες της επόμενης άνοιξης μας αποκαλύπτονται σιγά σιγά από τους μεγάλους οίκους. Μετά, λοιπόν, από αυτές των οίκων Prada και Givenchy ήρθε η ώρα και του Valentino.

Την καμπάνια του ιταλικού οίκου αυτή τη φορά φωτογράφισε η Deborah Turbeville σε μια από τις αγαπημένες της χώρες το Μεξικό. Εκεί ταξίδεψαν οι Fei Fei Sun, Zuzanna Bijoch, Maud Welzen, Bette Franke και ο Clement Chabernaud και πόζαραν στις σκιές μιας ζεστής ημέρας με φόντο ένα ασβεστωμένο κτήριο.

Η νέα αυτή καμπάνια που μοιάζει εμπνευσμένη από τη δουλειά και τα ταξίδια στο Μεξικό της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδος του προηγούμενου αιώνα Georgia O'Keeffe, έχει έναν ποιητικό και συνάμα μελαγχολικό αέρα, όπως αποπνέουν και οι περισσότερες φωτογραφίες της Deborah. Το κόκκινο παίζει με ουδέτερα χρώματα, το φως μπλέκεται με τις σκιές και σιφόν, δαντέλα, μετάξι και απλικέ φλοράλ σε συνδυασμό με φυσικό μακιγιάζ και μαλλιά μπλεγμένα σε στεφάνια-κορώνες συνθέτουν την φαντασίωση της ποιητικά θηλυκής γυναίκας του Valentino για την άνοιξη. Μαγικό.