H νέα μούσα της Chanel έρχεται από την Ολλανδία

H νέα μούσα της Chanel έρχεται από την Ολλανδία

H Saskia de Brauw είναι η νέα αγαπημένη του Karl Lagerfeld και το κορίτσι που θα μας απασχολήσει πολύ τη χρονιά που έρχεται.

Το όνομα της το μάθαμε για τα καλά το Φεβρουάριο όταν ανακοινώθηκε πως θα είναι το πρόσωπο του τελευταίου εξωφύλλου της γαλλικής Vogue δια χειρός Carine Roitfeld. Λίγο αργότερα την είδαμε να φιγουράρει και στην ιταλική Vogue και στην καμπάνια του οίκου Versace και συνειδητοποιήσαμε πως ήρθε για να μείνει.

Ο λόγος για την Ολλανδέζα που αποφάσισε στα 29 της χρόνια να ασχοληθεί με το modeling και τα καταφέρνει περίφημα εδώ και ένα περίπου χρόνο, Saskia de Brauw, που όπως φαίνεται είναι η νέα αγαπημένη του Karl Lagerfeld. Αφού περπάτησε στην παρουσίαση της pre-fall 2012 συλλογής του οίκου Chanel, πόζαρε στον Karl Lagerfeld για την καινούργια σειρά ρούχων που λανσάρει τον Ιανουάριο και, τέλος, πρωταγωνιστεί μαζί με την Joan Smalls στην νέα Chanel καμπάνια για την συλλογή της ερχόμενης άνοιξης, την οποία επιμελήθηκε για άλλη μια φορά η Carine Roitfeld. Μάλιστα είναι το κορίτσι και της νέας καμπάνιας της Max Mara, ενώ φιγουράρει και στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου της ιαπωνικής Vogue. Τρέμε Freja Beha Erichsen. Βρέθηκε το it-girl του modeling για το 2012.