Όσα παίρνει ο άνεμος

Όσα παίρνει ο άνεμος

Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά.

Μπορεί να φορέσατε τα πιο ενημερωμένα ρούχα της σεζόν και να περάσατε ατελείωτες ώρες ξεφυλλίζοντας περιοδικά μόδας και κλικάροντας στο διαδίκτυο, αλλά όποιο σύνολο και να επιλέξετε δε θα είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ. Τα μαντήλια είτε κασμιρένια, είτε βαμβακερά, είτε διακοσμημένα με κεντήματα, τυπώματα και χάντρες, αποτελούν την πιο σίγουρη και εύκολη επιλογή όταν θέλετε να δώσετε στο look σας την προσωπικότητα που του λείπει.

Διαλέξτε ανάμεσα στους μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως τα κλασσικά πλέον Alexander McQueen με τις νεκροκεφαλές, τα εξωτικά σχέδια της Stella McCartney και τα εμπριμέ του Gucci.

Εάν πάλι θέλετε να ξεχωρίσετε κάνοντας τη διαφορά, επενδύστε στα μαντήλια της δικής μας Athena Procopiou που κάνει πάταγο στο εξωτερικό και βλέπει το ένα της σχέδιο μετά το άλλο να ξεπουλάνε στις πιο exclusive μπουτίκ του κόσμου. Με ονόματα όπως Carmen, Paco και Esteban και χρωματιστά print που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σας, τολμήστε να ξεχωρίσετε επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεσή και τη γκαρνταρόμπα σας!