Chanel και Ιαπωνία σε σύμπραξη

Chanel και Ιαπωνία σε σύμπραξη

Τη σχέση του με την ιαπωνική αγορά πρόκειται να αναζωπυρώσει ο γαλλικός οίκος Chanel.

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη σχέση του με την οικονομία της Ιαπωνίας και να εδραιώσει ακόμη περισσότερο το brand name του εκεί ο γαλλικός οίκος Chanel ετοιμάζεται για μια σειρά από events στην πρωτεύουσα Τόκυο το Μάρτιο.

Το τριήμερο, λοιπόν, 21 με 23 Μαρτίου τα φλας στην Ιαπωνία πρόκειται να πάρουν φωτιά καθώς εκεί πρόκειται να ταξιδέψει ο head designer και creative director του θρυλικού οίκου Chanel, Karl Lagerfeld για την πρώτη σειρά από μεγάλα events στην ιαπωνική πρωτεύουσα μετά τα εγκαίνια του δεκαόροφου Chanel κτιρίου στην περιοχή Ginza του Τόκυο.

Εκτός από επανάληψη του show υψηλής ραπτικής του maison Chanel, το εν λόγω τριήμερο θα εγκαινιασθεί και ένα pop-up κατάστημα αλλά και μια έκθεση αφιερωμένη στο διάσημο tweed Chanel jacket. Μάλιστα στην έκθεση που θα διαρκέσει επτά εβδομάδες οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και περί τις εκατό φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Karl Lagerfeld και της Carine Roitfeld «The Little Black Jacket» που αποτελεί μια ωδή στο iconic Chanel σακάκι. Μήπως να ετοιμάσετε βαλίτσες;