O Karl Lagerfeld και τα εσώρουχα μιας πρώην πόρνης

O Karl Lagerfeld και τα εσώρουχα μιας πρώην πόρνης

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Kaiser της μόδας με μια πρώην ιερόδουλη;

Η Zahia Dehar, που έχει χαρακτηριστεί και ως σύγχρονη Diane de Poitiers, έγινε γνωστή σε όλον τον πλανήτη το 2010 όταν το όνομά της κοσμούσε τα εξώφυλλα των γαλλικών εφημερίδων ως η ανήλικη ιερόδουλη που κοιμήθηκε με μερικούς Γάλλους ποδοσφαιριστές (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για 2400 ευρώ περίπου). Βλέπετε αν και η πορνεία είναι νόμιμη στη Γαλλία, πρέπει να έχεις σβήσει δεκαοχτώ κεράκια στην τούρτα για να ασκήσεις το επάγγελμα.

Από την άλλη ο Karl Lagerfeld, γνωστός και ως Kaiser της μόδας, είναι σχεδιαστής μόδας, φωτογράφος, ο creative director και head designer του οίκου Chanel, ιδιοκτήτης της δικής του σειρά ρούχων που αυτές τις ημέρες λανσάρεται και εν γένει είναι τόσο πολυπράγμων που θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες με τις δραστηριότητές του. Ποια η σχέση του, όμως, με τη Zahia;

Ήρθε η ώρα η πρώην ιερόδουλη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να λανσάρει μια γραμμή εσωρούχων υψηλής ραπτικής που μάλιστα θα παρουσιάσει στην ερχόμενη εβδομάδα μόδας. Ο Karl Lagerfeld, αν και δήλωσε πως δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο σχεδιασμό συνεργάστηκε μαζί της και φωτογράφισε αυτήν την πρώτη συλλογή στα πρότυπα των pin-up girls του Περουβιανού ζωγράφου του περασμένου αιώνα Alberto Vargas. Εν αναμονή, λοιπόν, της κυκλοφορίας των φωτογραφιών.