Τα πιο iconic κοσμήματα της σεζόν εμπνέονται από νεκροκεφαλές

Τα πιο iconic κοσμήματα της σεζόν εμπνέονται από νεκροκεφαλές

Τα VERY Gavello παρουσιάζουν τη νέα Rock & Glam σειρά «Sugar Skulls».

Μία από τις πιο γνωστές, θρησκευτικές γιορτές στο Μεξικό είναι η «Dia de los muertos» ή αλλιώς «Η μέρα των νεκρών» που όσοι δεν γνώριζαν, έμαθαν από το γνωστό single των Empire of th Sun για το τραγούδι «We are the people».

Τα φολκλόρ σύμβολα που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη ημέρα οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής και εστιάζουν στις νεκροκεφαλές, ενέπνευσαν τους σχεδιαστές της VERY Gavello που μετά τη ρομαντική σειρά «Solitaire», τόλμησαν νέους και ανατρεπτικούς δρόμους στην αισθητική του brand με τη σειρά «Sugar Skullls».

Η συλλογή της VERY Gavello που περιλαμβάνει δύο κολιέ, δαχτυλίδι και σκουλαρίκια, χρησιμοποιεί υλικά όπως χρυσό, λευκά και μαύρα διαμάντια, κοράλλι, όνυχα και μαύρη essenza και είναι σίγουρα η πιο ροκ επιλογή στην αγορά κοσμημάτων για τη σεζόν αυτή.

Το κλασικό σύμβολο της νεκροκεφαλής αποκτά glamour χαρακτήρα με το συνδυασμό σταυρών και διαμαντιών και μπορείτε να φορέσετε τα κομμάτια της συλλογής από το πρωί ως το βράδυ με ένα casual look ή ένα επίσημο ένδυμα. Αν, λοιπόν, τη σεζόν αυτή πρέπει να διαλέξετε μόνο ένα κόσμημα, επενδύστε σε κάτι κάτι κλασικά στυλάτο όπως οι «νεκροκεφαλές» των «Sugar Skulls» της VERY Gavello.

VERY GAVELLO Boutiques:
Σκουφά 10, Κολωνάκι, τηλ. 210 7244600
Πλατεία Εσπερίδων 2-4, Γλυφάδα, τηλ. 2108948440
Παναγίτσας 3, Κηφισιά τηλ. 2106230350
Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 5 τηλ:2310274574