Ξεκινούν τα σεμινάρια στο Fashion Workshop by Vicky Kaya

Ξεκινούν τα σεμινάρια στο Fashion Workshop by Vicky Kaya

Έρχεται ο κύκλος σεμιναρίων styling και το masteclass του φωτογράφου Βαγγέλη Κύρη.

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya, το μοναδικό ελληνικό workshop μόδας που βρίσκεται σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας, εγκαινιάζει από τον προσεχή Φεβρουάριο κύκλους σεμιναρίων που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που απαιτούν επικαιροποίηση των γνώσεών τους όσο και σε εκείνους που θέλουν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο σε ό,τι αφορά τη μόδα, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκοσμίως.

Σπουδαίοι επαγγελματίες, εξέχουσες προσωπικότητες και εξαιρετικοί ομιλητές καλούνται στο Fashion Workshop by Vicky Kaya για να μεταλαμπαδεύουν τη γνώση τους και να μας ξεναγήσουν στον υπέροχο και απαιτητικό κόσμο της μόδας. Οι καθηγητές του FWBVK, Νικόλας Γεωργίου, Dada Ιωαννίδου και Μία Κόλλια παρέα με ομιλητές experts της βιομηχανίας μόδας σε ό,τι αφορά τον κύκλο σεμιναρίων «Fashion talks: the truth behind a styling career» και ο φωτογράφος Βαγγέλης Κύρης για το masterclass φωτογραφίας «Η τέχνη της φωτογραφίας» εγκαινιάζουν το View Master. Πιο συγκεκριμένα:

A. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STYLING: FASHION TALKS: THE TRUTH BEHIND A STYLING CAREER
Κύκλος 10 σεμιναρίων διάρκειας 2.5 ωρών το καθένα.
Ημερομηνία έναρξης: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 και κάθε Σάββατο στις 14:00

Ο στυλίστας Νικόλας Γεωργίου, fashion director του περιοδικού Votre Beaute, η στυλίστρια και υπεύθυνη του τμήματος styling του Fashion Workshop by Vicky Kaya, Dada Ιωαννίδου, η δημοσιογράφος μόδας/ συγγραφέας και υπεύθυνη του τμήματος δημοσιογραφίας μόδας του Fashion Workshop by Vicky Kaya, Μία Κόλλια καθώς και επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς μας μυούν στα μυστικά του styling.

B. Master Class: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΥΡΗ
Κύκλος 8 διαλέξεων διάρκειας 3 ωρών η κάθε μία.
Ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012 και κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 17:00

Ο μεγάλος Ελληνας φωτογράφος διοργανώνει ένα μοναδικό masterclass φωτογραφίας. Είκοσι χρόνια αδιάκοπης και ιδιαίτερης δημιουργίας συνιστούν τη μοναδική του εμπειρία. Φωτογραφίες μόδας, ελκυστικές και πρωτοποριακές, φωτογραφίες ατμοσφαιρικών διαφημίσεων, ταξίδια με σκοπό και χωρίς, πρόσωπα που μιλούν χωρίς λέξεις, γυμνά και εικαστικές απεικονίσεις – όλα υπάρχουν στη μεγάλη «συλλογή» του Βαγγέλη Κύρη που υπογράφει τα πάντα με τη ματιά της ψυχής του.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 3251.552, να επισκεφθείτε το Fashion Workshop by Vicky Kaya (Σαρρή 11, Ψυρρή) ή να μπείτε στις παρακάτω σελίδες:

www.fashionworkshop.gr

facebook.com/FashionWorkshopbyVickyKaya

Σημειώνεται ότι το FWBVK παρέχει ειδική τιμή σε ανέργους και ομάδες συμμετεχόντων.