Azealia Banks: Η νέα μούσα του Karl Lagerfeld;

Γωγώ Φούντα
Azealia Banks: Η νέα μούσα του Karl Lagerfeld;

Θυμηθείτε το όνομά της γιατί θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Όσοι μέχρι τώρα δεν έχετε ιδέα ποια είναι η Azealia Banks, είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα βαρεθείτε να ακούτε γι' αυτή. Η πιτσιρίκα από το Harlem με την ομολογουμένως αλλόκοτη κουπ που ραπάρει, γράφει στίχους και... βρίζει θεωρείται το next best thing της παγκόσμιας μουσικής, καθώς με το πρώτο της single "212" κατάφερε να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας.

Και αν κάποιοι δύσπιστοι θεωρήσουν ότι είναι ακόμα ένα κοριτσάκι που θα κάνει 1-2 επιτυχίες και μετά θα εξαφανιστεί, σας έχουμε και καλύτερο: ο νέος της «κολλητός» δεν είναι άλλος από τον Karl Lagerfeld! Ο διάσημος σχεδιαστής διοργάνωσε πρόσφατα ένα μεγάλο πάρτυ και η Azealia ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τους διάσημους καλεσμένους του. Φυσικά ως ευχαριστώ ο Karl «φόρτωσε» με ρούχα της σειράς του το κορίτσι με τα γοργονέ μαλλιά , η οποία ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε θα φανταζόταν κάτι τέτοιο όταν τριγυρνούσε στους δρόμους του Harlem.

Και οι επιτυχίες για τη νεαρή ράπερ δε σταματούν εδώ. Μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι το video-clip του νέου της single "Liquorice" θα το σκηνοθετήσει ο Nicola Formicetti, o οποίος είναι ο στυλίστας της Lady Gaga! Kαθόλου άσχημα για κάποια που μέχρι χθες ήταν εντελώς άγνωστη. We'll be watching her...