Στα καταστήματα Καλογήρου γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο κάθε μέρα

Στα καταστήματα Καλογήρου γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο κάθε μέρα

Ζήστε τη μέρα των ερωτευμένων όπως σας αξίζει.

Θέλετε να ζήσετε την ερωτική ατμόσφαιρα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να δείτε από κοντά τα πιο μοδάτα ψηλοτάκουνα και να απολαύσετε τον πιο νόστικο σοκολατένιο πειρασμό; Τα καταστήματα Καλογήρου μας κακομαθαίνουν και υπόσχονται να μας χαρίσουν την πιο "γλυκιά" μέρα των ερωτευμένων στην κυριολεξία.

Επισκεφτείτε τα στις 14 Φεβρουαρίου, διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει από την τεράστια ποικιλία επώνυμων οίκων και γευτείτε ένα πουγκί με σοκολατένιες καρδιές για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο από τα ζαχαροπλαστεία Fresh, που για αυτήν τη μέρα δημιουργούν γλυκά για τους ερωτευμένους.

Μη βιάζεστε όμως, καθώς οι εκπλήξεις των καταστημάτων Καλογήρου δε σταματούν εδώ. Μπείτε στο διαδίκτυο, πατήστε "κλικ" στη σελίδα της Καλογήρου στο Facebook (Kalogirou-Luxury For You) και πάρτε μέρος στο νέο διαδραστικό διαγωνισμό «Key to your heart». Γράψτε κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού τι δώρο θα θέλατε να σας χαρίσει ο αγαπημένος σας για τη Γιορτή των Ερωτευμένων και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα συλλεκτικό Valentine's σετ κοσμημάτων του οίκου Tod's που περιλαμβάνει ένα βραχιόλι με λουκέτο και ένα μενταγιόν με κλειδί.

Εάν πάλι βρίσκεστε στην όμορφη Θεσσσαλονίκη, τα καταστήματα Καλογήρου έχουν φροντίσει και για σας. Ένα μοναδικό all day happening σας περιμένει για να σας χαρίσει εντελώς δωρεάν styling tips και Valentine's make over από καταξιωμένους επαγγελματίες. Οι μακιγιέρ των Sephora θα βρίσκονται εκεί για να επιμεληθούν το μακιγιάζ σας με προϊόντα της σειράς Make Up Forever, οι hair stylists από τα κομμωτήρια Nestor Yannakis θα δημιουργήσουν εντυπωσιακά χτενίσματα, ενώ οι ειδικοί των Nails in Heaven θα προσθέσουν τις απαραίτητες φλογερές κόκκινες αποχρώσεις στα άκρα σας.
Τι περιμένετε, τρέξτε αμέσως!

*Ο διαγωνισμός λήγει στις 14 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 12μμ.

•ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Πατριάρχου Ιωακείμ 4
•ΜΑΡΟΥΣΙ: Golden Hall-Λ. Κηφισίας 37Α
•ΚΗΦΙΣΙΑ: Παναγίτσας 5
•ΓΛΥΦΑΔΑ: Α. Mεταξά 18 & Γ. Λαμπράκη 19•Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσης: 210 3356000