Patricia Field: Guest στο Fashion Workshop by Vicky Kaya

Patricia Field: Guest στο Fashion Workshop by Vicky Kaya

Η γκουρού του στυλ- που λατρέψαμε μέσα από το SATC- ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τους μαθητές του Fashion Workshop

Μια συναρπαστική εμπειρία πρόσφερε η Βίκυ Καγιά στους μαθητές της σχολής της μετά την εξαιρετική τους απόδοση του Madwalk by Vodafone. Την Παρασκευή το απόγευμα βρήκαν στο inbox τους μια πρόσκληση για ένα special event, με καλεσμένη μια από τις πιο διάσημες στυλίστριες του Hollywood, την Patricia Field!

Την Δευτέρα, η Pat έφτασε στο Fashion Workshopby Vicky Kaya μαζί με αμερικανικό τηλεοπτικό συνεργείο, καθώς αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα documentary για την καθημερινότητά της. Στις ώρες που ακολούθησαν, μοιράστηκε με όσους (τυχερούς) μαθητές βρέθηκαν εκεί, την τεράστια εμπειρία της αλλά και πολύτιμα μυστικά για επιτυχημένη καριέρα στην fashion industry.

"Η δουλειά σας είναι να υποστηρίζετε, όχι να επιβάλλετε" είπε η Pat, η οποία έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις των πιο a-list σταρ της showbiz. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι το blogging για όποιον θέλει να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας: "Το σπουδαίο με το blogging είναι πως άνοιξε τις πόρτες σε όλους. Είστε ελεύθεροι και αυτό είναι καλό πράγμα" είπε η Field.

Info: Tο Fashion Workshop εγκαινιάζει αυτό το Σάββατο τον κύκλο σεμιναρίων Fashion Talks "the truth behind a Styling Career" και στις 2 Μαρτίου το Master Class Φωτογραφίας με τον μεγάλο Έλληνα φωτογράφο Βαγγέλη Κύρη. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.fashionworkshop.gr

email: info@fashionworkshop.gr