Eastpak Artist Studio Greek Launch Event: Ήταν όλοι εκεί!

Eastpak Artist Studio Greek Launch Event: Ήταν όλοι εκεί!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, Γκάζι, πεζόδρομος Σοφρωνίου, ένα φαινομενικά ήσυχο στενό στο Γκάζι που όμως κρύβει πολλά. Και για την συγκεκριμένη ημέρα στον αριθμό 12 στο bar Magritte, έκρυβε το launch event του Eastpak Artist Studio!

Φέτος για δεύτερη χρονιά το Eastpak Artist Studio προ(σ)κάλεσε από 130 καλλιτέχνες, γραφίστες, σχεδιαστές, DJ's, κατασκευαστές κοσμημάτων, διάσημους σεφ και πολλούς άλλους για να δημιουργήσουν περισσότερα από 200 μοναδικά Eastpak σακίδια. Την κάθε χώρα αντιπροσωπεύουν 10 καλλιτέχνες και από την Ελλάδα οι καλλιτέχνες που ευμμετείχαν για φέτος –και που έδωσαν το παρόν στο event στο Magritte- ήταν οι Αδριανός Αγγελόπουλος, Ζωή Βασιλάκη, Al Giga, Ίζημα, Στέλιος Κουδουνάρης, 21 The Fashion Market, Κωνσταντίνος Ρήγος, Δημοσθένης Σερκετζής, Τζωρτζίνα Σκαλίδη και οι Vegas.

Πέρα από τους καλλιτέχνες και όσους εργάστηκαν για το Eastpak Artist Studio, στο event παραβρέθηκαν bloggers, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και πολλοί πολλοί φίλοι! Η Eastpak ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν και παρευρέθηκαν στο event, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν το ίδιο!

Οι δημιουργίες των καλλιτεχνών θα πωλούνται από τις 19 Μαρτίου στο www.eastpak.com και όλα τα έσοδα από το Eastpak Artist Studio θα δοθούν στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα Designers Against AIDS.

Κάντε δικό σας ένα από τα μοναδικά έργα τέχνης από το eastpak.com από τις 19 Μαρτίου.

Τιμή: από 75 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες στο: artiststudio.eastpak.com