H Lara Stone και τα... κουτάβια

Γωγώ Φούντα
H Lara Stone και τα... κουτάβια

Το διάσημο supermodel προτιμά να συζητά για κατοικίδια παρά για... μπικίνι!

Είναι περιζήτητη και το ξέρει. Ο λόγος για το supermodel Lara Stone. Η θεά του modeling εκτός από το συμβόλαιό της με τον Calvin Klein, φιγουράρει σχεδόν επί μονίμου βάσεως στη Vogue και στις πασαρέλες ενώ είναι παντρεμένη με το Βρετανό κωμικό David Williams.

To τελευταίο της «κατόρθωμα» ήταν η φωτογράφιση για το νέο διαφημιστικό σποτ της Mercedes- Benz, όπου το διάσημο μοντέλο πόζαρε για τον εξίσου διάσημο φωτογράφο Alex Prager. «Η φωτογράφιση πήγε πολύ καλά παρά το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε να δουλέψουμε υπό αντίξοες συνθήκες»» είπε ο Prager.

«Ήταν αρκετά περίεργο και δύσκολο αλλά δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς έχω φωτογραφηθεί με μαγιώ στο χιόνι και τη βροχή. Ειδικά στο Λος Άντζελες έκανε πραγματικά παγωνιά». Αλλά όπως παραδέχθηκε στη συνέχεια «Το να είσαι μοντέλο έχει και τα καλά του. Οι άνθρωποι του συνεργείου είναι πάντα πολύ καλοί μαζί μου. Μου δίνουν κουβέρτες και κάνουν τα πάντα για να μη νιώσω δυσφορία. Για την ακρίβεια στο τέλος της φωτογράφισης είμαι η μοναδική που είμαι ζεστή»!

Και μπορεί η Lara να φαίνεται γλυκιά και χαμηλών τόνων, όμως όταν κάποια πράγματα την ενοχλούν δε διστάζει να το δείξει. Όπως για παράδειγμα το συνοφρύωμά της στο άκουσμα των λέξεων «μπικίνι» και «γύμνια»! Όταν όμως η κουβέντα πήγε στα κουτάβια, το supermodel ήταν λαλίστατο. «Έχω έναν… ηλικιωμένο σκύλο ενώ ο Alex έχει ένα κουτάβι» εξήγησε ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τη δούμε σε φωτογράφιση με το αγαπημένο της κατοικίδιο.