Puma by Alexander McQueen

Puma by Alexander McQueen

Η συλλογή αποκλειστικά στα καταστήματα Καλογήρου

Κάθε φορά που μαθαίνουμε τις νέες αφίξεις στα καταστήματα Καλογήρου, μεγαλώνει η λίστα με τα αντικείμενα του πόθου μας. Αυτή τη φορά, ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά τα PUMA by Alexander McQueen, μία από τις αποκλειστικές συνεργασίες των καταστημάτων Καλογήρου με κορυφαίους οίκους μόδας, που κάνουν πιο in fashion ποδαρικό στη σεζόν που έρχεται!


Η Puma, λοιπόν, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες μάρκες στο χώρο του αθλητικού ενδύματος και υποδήματος, ανανεώνει την πολυσυζητημένη συνεργασία της με τον Alexander McQueen και λανσάρουν μια μοντέρνα συλλογή γυναικείων και ανδρικών designer sneakers, που φέρνει μία νέα διάσταση στα αθλητικά παπούτσια. Τα κομμάτια της συλλογής διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, έχουν, όμως, έναν κοινό παρονομαστή: την αίσθηση της ελευθερίας. Άλλωστε, ο οίκος Alexander McQueen εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη κολεξιόν από την κίνηση του αετού, και σε κάθε design της συλλογής συνδυάζει τέλεια τα λειτουργικά αθλητικά στοιχεία με έξυπνες πινελιές glamour.

Η συλλογή που έρχεται στην Ελλάδα περιλαμβάνει 3 ανδρικά και 2 γυναικεία σχέδια, σε διάφορα χρώματα και υλικά, και θα την βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Καλογήρου από το Μάρτιο του 2012.