Οι διάσημες κυρίες των Oscar ντύθηκαν «χιονούλες»

Οι διάσημες κυρίες των Oscar ντύθηκαν «χιονούλες»

Άσπρο ξέξασπρο κι από την πέτρα ξεξασπρότερο.

Τα κορίτσια των Oscar φόρεσαν τα καλά τους, διάλεξαν τα πιο λαμπερά τους κοσμήματα και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με το πιο λευκό τους χαμόγελο. Μη βιάζεστε γιατί οι celebrity που λατρεύουμε να παρακολουθούμε στη μεγάλη οθόνη ψήφισαν λευκό του χιονιού αψηφώντας τη χειμερινή σεζόν και αναδεικνύοντας το λευκό στο νέο «μαύρο».
Η Jennifer Lopez είναι μία λατίνα που της αρέσει το στρας, το σιθρού και η υπερβολή. Εδώ τα συνδυάζει όλα μαζί στην πιο ιδανική 20's τουαλέτα δια χειρός Zuhair Murad.

spl365321_005


Η Gwyneth Paltrow είχε τη δική της «Jackie O» στιγμή. Η ξανθιά vegetarian λάνσαρε μία δημιουργία του Tom Ford ασορτί με μία κάπα του οίκου και τα συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα Jimmy Choo.

spl365321_039


Η Milla Jovovich άφησε τις πασαρέλες και έπιασε για τα καλά τις αίθουσες των κινηματογράφων. Η καλλονή πρώην μοντέλο φόρεσε μία λευκή μάξι τουαλέτα του Ellie Saab και ολοκλήρωσε με ένα clutch από τον Edie Parker.

spl365305_003


Η Cameron Diaz δεν έχασε ευκαιρία να δείξει τα καλογυμνασμένα μπράτσα της γι΄αυτό και διάλεξε μία στράπλες γοργονέ δημιουργία του οίκου Gucci με απλικαρισμένες πούλιες, παγέτες και κεντήματα σε συγκεκριμένα σημεία. Μετά βαρέθηκε και άλλαξε σε κάτι πιο έντονο, όπως είναι το πορτοκαλί.

spl365321_0231_copy


Η Shailene Woodley δεν τόλμησε να δείξει δέρμα, αντίθετα σαν καλό κορίτσι φόρεσε ένα μάξι μακριμάνικο φόρεμα από τον οίκο Valentino.

spl364905_042


Η κυρία Li Bing Bing μπορεί να είναι μικροσκοπική αλλά της πηγαίνει τέλεια η κεντημένη λευκή τουαλέτα της.

spl365311_001


Το φόρεμα της Giulana Rancic τα είχε όλα. Βαθύ ντεκολτέ, ώμους που θύμιζαν ακροκέραμα, πούλιες και πολύ τούλι. Εμάς μας άρεσε γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο ισορροπεί.

spl365299_002