LACOSTE L!VE Unconventional Talents

LACOSTE L!VE Unconventional Talents

Αυτά είναι τα πραγματικά ταλέντα της Νέας Υόρκης

Αυτή τη σεζόν η LACOSTE L!VE σας παρουσιάζει τα πραγματικά ταλέντα της Νέας Υόρκης. Ο καλλιτέχνης Aakash Nihalini, η Amanda Warner από το electro duo MNDR και η Leyla Safai από το punk hip hop group HeartsChallenger είναι στο επίκεντρο της νέας καμπάνιας που κάνει αίσθηση.


Φωτογραφημένη από τον Αμερικανό φωτογράφο Mark Hunter, η έντυπη καμπάνια έγινε στους δρόμους του Brooklyn με γνώμονα την street tape τέχνη του Aakash Nihalani. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα Lacostelive.com μπορείτε να δείτε μια σειρά από βίντεο που σας δίνουν την δυνατότητα να έρθετε κοντά με τους MNDR, τον Aakash Nihalani και τους HeartsChallenger και να καταλάβετε την δουλειά τους και την επιρροή τους στην Νέα Υόρκη. Και βέβαια, στο Lacostelive.com μπορείτε επίσης να δείτε την καλοκαιρινή συλλογή του αγαπημένου brand.

Παρουσιάζοντας το Brooklyn σαν μια εμπειρία ζωής και ως φόντο της καμπάνιας , η LACOSTE L!VE αναδεικνύει την διαχρονικότητα μιας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας με χρώματα και λεπτομέρειες, με κομμάτια που συνδυάζουν ιδανική την πρακτικότητα, την άνεση και το ιδιαίτερο στυλ.