Όλα τα Marni for H&M τελικά ποιος πρόλαβε να τα πάρει;

Όλα τα Marni for H&M τελικά ποιος πρόλαβε να τα πάρει;

Βρεθήκαμε στο preview της πολυαναμενόμενης συλλογής του οίκου Marni για την H&M και προσπαθήσαμε να αγοράσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια. Τι λέτε τα καταφέραμε;

Θα σας πω μια ιστορία. Στην Αμερική υπάρχει ένα κατάστημα στο New Jersey που μία μέρα το χρόνο δίνει όσο όσο τα designer νυφικά του και σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίσσονται στην προσπάθεια όλων των γυναικών να βρουν και να αγοράσουν το φόρεμα των ονείρων τους για το γάμο τους. Στην Ελλάδα μάλλον οι γυναίκες, αλλά και τα αγόρια έχουν ξεγράψει το όνειρο του γάμου και έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες στα designer ρούχα σε κανονικές τιμές, για αυτό και κάθε συνεργασία του megabrand H&M με κάποιον σχεδιαστή ή οίκο που επαναλαμβάνεται δύο φορές το χρόνο είναι πόλος έλξης για fashionistas και μη που θέλουν να βάλουν στην γκαρνταρόμπα τους ένα συλλεκτικό κομμάτι. Και όταν λέμε πόλος έλξης, δεν εννοούμε ότι συγκεντρώνονται απλά και ψωνίζουν σε χαλαρή διάθεση, αλλά έρχονται με άγριες, καταναλωτικές διαθέσεις και είναι έτοιμοι να σπρώξουν, να τρέξουν και διεκδικήσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια της συλλογής όπως μόνο οι φανατικοί της μόδας ξέρουν να κάνουν. Και ενώ με τα Versace και τα έντονα print τους ήμουν σίγουρος για το sold out της σειράς σε χρόνο dt, στα κλασικά, αλλά super stylish print της Marni είχα μία μικρή φοβία ότι η Ελληνίδα δεν θα σπρώξει για να τα αποκτήσει και ότι και εμείς που θα πηγαίναμε 10 λεπτά καθυστερημένοι (όπερ και έγινε) θα προλαβαίναμε να ψωνίσουμε κατιτίς.

Για το καλό της H&M και της αισθητικής εν γενεί, βέβαια, έσφαλα καθώς τα στυλάτα κορίτσια και αγόρια της πόλης αψήφησαν τη χτεσινή βροχή, συνωστίστηκαν έξω από το κατάστημα και μόλις οι πόρτες άνοιξαν έτρεξαν με πίστη μόνο στην καταναλωτική τους μανία και άρπαξαν όλα τα κομμάτια της συλλογής αφήνοντας ελάχιστα για να αγοράσουμε σε εμάς που καθυστερήσαμε μερικά λεπτά. Τι και αν προσωπικά δεν πρόλαβα αυτά που ήθελα (σ.σ. η συνάδερφος Κρίστη Ανδρόνη Κωσταράκος που είχε πάει από νωρίς πρόλαβε να κάνει νέα γκαρνταρόμπα από τη σειρά της Marni για την H&M), μπόρεσα να δω και να αγγίξω τα ρούχα της σειράς φορεμένα στα μανεκέν της H&M. Υπέροχα print, γήινα χρώματα, κολακευτικά κοψίματα για όλες τις σιλουέτες και πολυτελή υφάσματα είναι τα συστατικά της super κομψής, designer συλλογής των H&M που αν την φορέσουν σωστά τα αγόρια και τα κορίτσια που θα τα αγοράσουν αντί για το καλοκαίρι του έρωτας μας (που έλεγε και η ταινία) εμείς θα ζήσουμε το καλοκαίρι του στυλ στην Ελλάδα (ναι και εν μέσω κρίσης μπορούμε να είμαστε στυλάτοι).

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: Την Πέμπτη το πρωί που θα πάτε να στηθείτε έξω από τα H&M για να αποκτήσετε ένα ή περισσότερα κομμάτια από τη συλλογή της Marni για την H&M πρέπει να είστε εκεί από πολύ νωρίς, να έχετε ήδη δει on line τι θέλετε να αγοράσετε και να μην αφήσετε κανέναν να σας στερήσει το όνειρο της απόκτησης του αγαπημένου σας ρούχου. Για τη Marni (for H&M) ρε γαμώτο.

Info: Η συλλογή θα διατίθεται από τις 8 Μαρτίου στην Αθήνα, στα κατάστημα στην Ερμού 22, Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 40.