Οι σχεδιαστές Celebrity Skin μιλούν στο Queen.gr λίγο πριν το fashion show τους

Οι σχεδιαστές Celebrity Skin μιλούν στο Queen.gr λίγο πριν το fashion show τους

Οι διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές σε μία αποκλειστική συνέντευξη.

Τι πρόκειται να δούμε στα catwalks της 11ης ΑΧDW; Δώσε μας μια περιγραφή της συλλογής σας για την επόμενη σεζόν-σχέδια, υλικά, έμπνευση, πειραματισμός, νέα στοιχεία...
Η νέα συλλογή των Celebrity Skin ονομάζεται Deconstruction (αποδόμηση). Κινείται στο γνώριμο avant garde ύφος μας, αλλά επιχειρούμε μια επιπλέον «αποδόμηση»στις φόρμες των ρούχων μας, στη χρήση των υλικών και στον τρόπο παρουσίασης της. Τα χρώματα είναι black, γκρι και για πρώτη φορά χρησιμοποιούμε μαλλί.

Έχεις δηλώσει πως οι αντιπαθείτε τα pastel και έχετε «αλλεργία» στα floral - επιμένετε σε αυτή τη δήλωση και σε αυτή τη συλλογή που θα δούμε στην AXDW;
Αγαπούμε το μονόχρωμο, το γυαλιστερό, το σκουρόχρωμο. Η αλλεργία εξακολουθεί να υφίσταται!!!

Έχουμε ακούσει για ένα εντυπωσιακό Opening που ετοιμάζετε- μπορείτε να μας δώσετε κάποια hints;
Η έναρξη της 7ης collection των Celebrity Skin (Deconstruction) είναι ένα τρίλεπτο ασπρόμαυρο fashion movie σκηνοθετημένο αποκλειστικά, από τον συγκλονιστικό φωτογράφο μόδας, ελληνικών και ξένων περιοδικών, Γιώργο Κατσανάκη. Το fashion movie αλλά και όλη η συλλογή είναι μια επιστροφή στο hardcore avant garde χαρακτήρα μας.

Θα δούμε και Ελληνίδες celebs πάνω στην πασαρέλα, όπως συνηθίζετε; Αν ναι, μπορείς να μας αποκαλύψεις ένα όνομα;
Celebrity Skin χωρίς celebrities δεν γίνεται. Μεμος Μπεγνης, Τζένη Μποτση, Δημήτρης Βλαχος, Laura Naryes, είναι κάποια από τα ονόματα.

Ποια είναι τα trends της επόμενης σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012;
Η απόλυτη κυριαρχία του μαύρου και του γκρι, η πίστη στο μαλλί και η σταθερή αξία της λάμψης, καθώς και δερμάτινες λεπτομέρειες, αποτελούν τα κυρίαρχα trends.

Και επί τη ευκαιρία, τι θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν;
Το motto μας είναι dare to wear άρα αυτή τη σεζόν θα φορεθεί το θάρρος! DARE TO BE YOURSELF!

Ποιες συμβουλές θα έδινες στις fashionistas ώστε να φοράνε τα ρούχα που επιλέγουν και όχι το αντίστροφο;
Να είναι fashion lovers και όχι fashion victims. Να υιοθετήσουν το mix and mach. Να αποφεύγουν το total look από ένα brand. Να γυρίσουν την πλάτη στη logomania. Να αγαπήσουν πραγματικά τη μόδα, γιατί είναι τόσο νέα και πεθαίνει πάντα πρόωρα.

Ποια πιστεύεις πως είναι τα στοιχεία που κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει πραγματικά;
Γνώση των ατελειών της, έρευνα της αγοράς, αποφυγή του shopping therapy, σωστή χρήση του mix and match και μια διάθεση για τρελή δημιουργία.

Τι βλέπεις στο στυλ των Ελληνίδων που σου αρέσει και τι όχι;
Μας ενοχλεί που πολλές φορές οι γυναίκες δείχνουν ανασφάλεια και εμπιστεύονται τη μονοτονία. Μας αρέσει όταν ψάχνουν και ψάχνονται να είναι διαφορετικές.

Ποια projects ετοιμάζετε τα οποία θα ακολουθήσουν την AXDW;
Νέα fashion movies, πολλά πολλά editorials μόδας, κοστούμια για μια θεατρική παράσταση και τις βαλίτσες μας για το fashion week της Ν.Υορκης, Θεού θέλοντος και οικονομικής κρίσης επιτρέποντος...