Αποκαλύφθηκε η νέα συλλογή του Tom Ford

Αποκαλύφθηκε η νέα συλλογή του Tom Ford

Κυκλοφόρησε το lookbook βίντεο με τη νέα χειμωνιάτικη συλλογή του διάσημου designer

Όπως ξέρετε στον ταλαντούχο κύριο Tom Ford αρέσει η αναμονή και η μυστικοπάθεια για αυτό και κάθε σεζόν παρουσιάζει στο ευρύτερο κοινό –πέραν από τους λίγους και εκλεκτούς, ορκισμένους να μην διαρρεύσει τίποτα- τη συλλογή του λίγο αργότερα από τους υπόλοιπους σχεδιαστές.

Έτσι, λοιπόν, μετά την παρουσίαση της στον fashion κόσμο το Φεβρουάριο στο πλαίσιο της λονδρέζικης εβδομάδας μόδας και μετά και την εμφάνιση με Tom Ford της Gwyneth Paltrow στη βραδιά απονομής των βραβείων Oscar ήρθε η ώρα και εμείς οι «κοινοί θνητοί» να ρίξουμε μια ματιά στις νέες δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδαστή.

Για άλλη μια φορά η συλλογή του Tom Ford αποπνέει έναν αέρα χλιδής με το χρυσό χρώμα να κυριαρχεί σε ζώνες, τακούνια, αξεσουάρ και φορέματα. Ζέρσεϊ δημιουργίες που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα, λεπτομέρειες από φερμουάρ, τονισμένοι ώμοι, δερμάτινες φούστες, καρφίτσες στο σχήμα παραμάνας αλλά και γούνινα παλτά, μπότες από δέρμα πύθωνα και δημιουργίες από δέρμα κροκοδείλου είναι μόνο μερικά από όσα θα δούμε σίγουρα σύντομα σε editorials μόδας με την υπογραφή του κυρίου Ford.

Δείτε το βίντεο με την νέα συλλογή Tom Ford.