Ένας Έλληνας στην ισπανική Vogue

Ένας Έλληνας στην ισπανική Vogue

Στις σελίδες του τεύχους Απριλίου της ισπανικής Vogue που κυκλοφορεί φιγουράρει ένας Έλληνας που κάνει τα πρώτα του βήματα στο εξωτερικό.

Άλλος ένας λόγος που είμαστε χαρούμενοι αυτόν το μήνα είναι η κυκλοφορία του νέου τεύχους της ισπανικής Vogue, καθώς μπορεί στο εξώφυλλο να ποζάρει η Laetitia Casta, μέσα στις σελίδες του, όμως, φιγουράρει ένας άνδρας που διαφημίζει με την ομορφιά του την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο.

Ο λόγος για το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου που αφού περπάτησε στο ντεφιλέ του Maison Martin Margiela τον Ιανουάριο, πόζαρε για την ισπανική Vogue μαζί με την Kasia Struss (βασίλισσα της μιλανέζικης εβδομάδας μόδας και διάσημη μετά το ντόρο που έγινε περί ανορεξίας στην περσινή Miu Miu καμπάνια). Τίτλος του editorial «Born In The Usa» και η Kassia με τον Δημήτρη ποζάρουν με ένα nouveaux αλλά συνάμα retro 70s rodeo feeling στο φακό του Ιταλού φωτογράφου Giampaolo Sgura, που για πολλούς είναι ο νέος Mario Testino. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον ο ανερχόμενος Δημήτρης που όπως φαίνεται κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα για μια διεθνή καριέρα.