Οι μπαλαρίνες βγάζουν τις «τουτού» και φορούν Adidas

Οι μπαλαρίνες βγάζουν τις «τουτού» και φορούν Adidas

Η Adidas επανακυκλοφορεί τη σειρά Techfit για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 σε συνεργασία με τις χορεύτριες του μπαλέτου Staats του Βερολίνου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Adidas κάνει συνεργασία με επώνυμους σχεδιαστές δημιουργώντας ειδικές συλλογές με επιτυχημένα παραδείγματα τις σειρές«Αdidas by Stella McCartney» και «Αdidas Y-3 by Yohji Yamamoto».

Ωστόσο το γνωστό sportswear label συνεργάστηκε πρόσφατα με την ομάδα μπαλέτου Staats του Βερολίνου για την επανακυκλοφορία της σειράς Techfit για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011. Η Adidas Techfit capsule collection δεν απευθύνεται μόνο σε μπαλαρίνες ή αθλήτριες αλλά σε κάθε σύγχρονη που θέλει να νιώθει άνετα με αυτά που φορά χωρίς να στερείτε σε στυλ και θηλυκότητα.

Η συλλογή περιλαμβάνει κορμάκια, κολάν και τοπ σχεδιασμένα με την τεχνολογία συμπίεσης που αυξάνει τη ροή του αίματος και του οξυγόνου, ώστε να μεγιστοποιείται η ενέργεια στο σώμα και να βελτιώνεται η απόδοση όταν ασκείσαι ή χορεύεις. Και είναι κάτι επιβεβαιωμένο κι απο τις μπαλαρίνες του Βερολίνου.