Πράσινο: Το αγαπημένο χρώμα των stars

Πράσινο: Το αγαπημένο χρώμα των stars

Μετά τις χειμερινές συλλογές, όπου πρωταγωνίστησε, το πράσινο χρώμα επιστρέφει φέτος την Άνοιξη, πιο φρέσκο από ποτέ!

Στις αποχρώσεις της μέντας, του σμαραγδιού, της ελιάς, ή του γρασιδιού, οι stars προτιμάνε το πράσινο χρώμα για τις εμφανίσεις τους για δεύτερη συνεχή σεζόν.

«Ζωντανά», μίνι φορέματα, με fun λεπτομέρειες όπως τα χαριτωμένα πλισέ, τα κοντά μανίκια, τα πάνελ από snakeskin (άλλο ένα megatrend), οι ασυμμετρίες στα μήκη και τους γιακάδες, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους σε red carpet και casual εμφανίσεις των stars. Οίκοι όπως οι Diane von Furstenberg, Prabal Gurung, Mulberry, Oscar de la Renta, Marc by Marc Jacobs το έχουν ήδη τιμήσει δεόντως στις συλλογές τους, ενώ -επώνυμες και μη- πράσινες δημιουργίες έχουμε ήδη δει να φοράνε, σε total look, ή στη μορφή λεπτομερειών πολλές από τις αγαπημένες μας stars, όπως οι Kate Middleton, Mena Suvary, Rihanna, Miranda Kerr, Reese Witherspoon και Katy Perry.

Πρόκειται για ένα χρώμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες, οπότε η –κατάλληλη για την κάθε μία- απόχρωση του πράσινου, σε total look, δεν «κάνει» υπερβολική ή εκκεντρική. Οι λιγότερο τολμηρές, παρόλα αυτά, μπορούν να υιοθετήσουν την τάση σε μεμονωμένες λεπτομέρειες στο ντύσιμό τους. Καλό θα είναι, πάντως, εάν δεν θέλετε να υποκύψετε στο έτερο trend του colorblocking, να μην το συνδυάσετε με πάνω από ένα άλλο χρώμα- με εξαίρεση, φυσικά, τα basic λευκό, γκρι και μαύρο.