Τι χρειάζεται για να γίνει κάποια μούσα του Karl Lagerfeld;

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποια μούσα του Karl Lagerfeld;

Μικρές συμβουλές για τα επίδοξα μοντέλα που θέλουν να γίνουν οι νέες protégé του θείου Karl.

Φανταστείτε τον Kaiser της μόδας Karl Lagerfeld να τραγουδά στο διαμέρισμά του το «Set fire to the rain» της Adele έχοντας μόλις δει το τελευταίο επεισόδιο του Gossip Girl και έχοντας δειπνήσει με την Alice Dellal και την Keira Knightley. Σας μοιάζει να εντυπωσιάζεται εύκολα;

Όχι, με την Adele να φημολογείται πως είναι η νέα μούσα του θρυλικού οίκου Chanel και την προσωπικότητα του Karl να είναι τόσο πολυσχιδής τι τελικά χρειάζεται για να γίνει κάποια πρόσωπο του γαλλικού οίκου;

Αν είναι βετεράνος στο χώρο της μόδας πρέπει σίγουρα να είναι αγέραστη. Σαν την Claudia Schiffer που μπορεί στα 90s να ήταν μια Chanel muse, όμως και τώρα στα 41 της χρόνια ποζάρει με την ίδια επιτυχία –θυμηθείτε την στην καμπάνια γυαλιών Chanel- όντας αδύνατη σαν έφηβη παρά τις τρεις εγκυμοσύνες και φρέσκια σαν δεκαοκτάχρονη.

Πρέπει να δείχνει όμορφη ακόμη και με κράνος. Όπως η Keira Knightley που κατόρθωσε με μια ολόσωμη φόρμα και ένα κράνος να μοιάζει το ιδανικό πρόσωπο για μια classy καμπάνια και καθόλου κωμική με αυτό το είδους outfit.

Πρέπει να έχει ιδιαίτερες γυμναστικές ικανότητες. Σαν την Saskia de Brauw και την Joan Smalls που τιθάσευσαν ίππους γυμναστικής, κύματα, ύψη και σχοινιά σε μια από τις πιο ωραίες Chanel καμπάνιες, αυτήν του φετινού καλοκαιριού.

Να ενσαρκώνει το πνεύμα του οίκου. Όπως η Audrey Tautou που ναι μεν έπαιξε την ίδια την Coco στην ταινία «Coco Before Chanel», αλλά και με τη γαλλική της κομψότητα και φινέτσα υπήρξε άξια ακόλουθος των Nicole Kidman και Catherine Deneuve στα διαφημιστικά του θρυλικού αρώματος Chanel Νo. 5.

Να μοιάζει με αγόρι. Σαν την εκκεντρική Alice Dellal που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ σε Chanel καμπάνια και όμως τα κατάφερε. Με το βρετανικό punk στυλ της, τα μαύρα μάτια της και τα μισοξυρισμένα μαλλιά της αποπλάνησε τον Kaiser και έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας των τσαντών Chanel Boy.

Να είναι γήινη. Σαν την ηθοποιό Blake Lively που ενσαρκώνει το όνειρο κάθε Αμερικανίδας ως Serena Van der Woodsen στο Gossip Girl και ως ατίθαση έφηβη έγινε το τελευταίο πρόσωπο των Chanel Mademoiselle τσαντών –αν και για πολλούς δεν ήταν αρκετά «Chanelish» για να το κάνει.