H YAMAMAY έρχεται με βραζιλιάνικο αέρα

Γωγώ Φούντα
H YAMAMAY έρχεται με βραζιλιάνικο αέρα

Amir Slama και YAMAMAY ενώνουν τις δυνάμεις τους για το φετινό καλοκαίρι...

Ο καιρός ανοίγει, τα μάλλινα μπαίνουν στις ντουλάπες και το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, το μαγιώ, κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του. Και επειδή κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της θέλει να είναι κομψή και εντυπωσιακή ακόμη και στην παραλία, η νέα σειρά της YAMAMAY είναι εδώ για να δώσει μία παιχνιδιάρικη και σέξι νότα στο φετινό καλοκαίρι.

Σε συνεργασία με το διάσημο σχεδιαστή Amir Slama, η YAMAMAY παρουσιάζει τη σειρά "AMIR SLAMA FOR YAMAMAY" και αναμφισβήτητα προκαλεί αίσθηση με το συνδυασμό της βραζιλιάνικης αισθητικής του σχεδιαστή και την αγαπημένη μας φίρμα μαγιώ.

IMG_0269

Ο Amir είναι γεννημένος στη Βραζιλία με καταγωγή από Ιράκ και Βουλγαρία ενώ είναι παγκοσμίως γνωστός ως ο «ο βασιλιάς της μόδας για την παραλία». Πρωταγωνιστεί πάντα στις Εβδομάδες Μόδας του Σάο Πάολο, του Μαϊάμι και της Νέας Υόρκης ενώ ήταν ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της βραζιλιάνικης φίρμας Rosa Cha.

Από το 2009 έχει λανσάρει τη σειρά "By Amir Slama" η οποία είναι και η πιο πολυφωτογραφημένη από τους εκδότες διεθνών περιοδικών όπως η Vogue, το Harper's Bazaar, το Elle, το W Magazine, το Sports Illustrated και το Cosmopolitan.

Μix & match μπικίνι αλλά και ολόσωμα με γεωμετρικά σχήματα αποτελούν την εντυπωσιακή συλλογή ενώ μπορείτε να βρείτε και το ΕΝΙΑΙΟ MOLDED CUP ΜΑΓΙΟ με σουτιέν που αποτελείται από ενιαία επένδυση (bandeau) κάνοντας την εφαρμογή του πιο άνετη και σέξι από ποτέ!

Εκτός φυσικά από μαγιώ υπάρχει τεράστια ποικιλία και από ρούχα παραλίας, από καφτάνια και πουκαμίσες μέχρι αέρινες παντελόνες. Η κολεξιόν "Amir Slama For Yamamay" θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay καθώς και online στο yamamay.com.

IMG_0178