Dolce& Gabbana: H σημασία της οικογένειας

Dolce& Gabbana: H σημασία της οικογένειας

To σχεδιαστικό δίδυμο μίλησε στο Φεστιβάλ της βρετανικής Vogue για την μεταξύ τους σχέση και την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλο.

«Αγαπιόμαστε πολύ», είπε ο Stefano Gabbana προσθέτοντας «είναι ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γιατί είναι παρόμοιο με τον τρόπο που δουλεύουμε. Υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και ανεκτικότητα από τότε που χωρίσαμε σαν ζευγάρι. Οι άνθρωποι ζηλεύουν αυτό που έχουμε: το ότι μπορούμε να αγαπιόμαστε ακόμα και να δημιουργούμε μαζί. Η σχέση μας είναι δυνατή και αυτό ενοχλεί κάποιους ανθρώπους. Ο Domenico είναι η οικογένειά μου- παρόλο που δεν είμαστε πια ζευγάρι. Έχω έναν αδερφό, την μητέρα μου και τον Domenico. Ήμασταν μαζί 20 χρόνια».

«Είμαι από ένα μικρό χωριό της Σικελίας» είπε, με τη σειρά του ο Domenico Dolce. «Για τους Ιταλούς, η οικογένεια είναι πολύ σημαντική. Δεν τσακωνόμαστε με τα μέλη της οικογένειάς μας».

«Και οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μας εδώ και 25 χρόνια -η ομάδα μας- είναι κι αυτοί μέλη της οικογένειας», συμπλήρωσε ο Gabbana.