Gucci με άρωμα Άπω ανατολής

Gucci με άρωμα Άπω ανατολής

Αποκαλύφθηκε η νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Gucci που απευθύνεται στο ασιατικό κοινό.

Το έχουμε πει πολλές φορές και το βλέπουμε συνεχώς μπροστά στα μάτια μας να παίρνει σάρκα και οστά. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι έχουν στραφεί στις αγορές της Άπω Ανατολής, καθώς εκεί πια βρίσκεται η νέα φουρνιά αδηφάγων καταναλωτών.

Από τους πρώτους σε αυτήν την στροφή προς την Ασία ο οίκος Gucci έζησε σε ασιατικούς ρυθμούς το προηγούμενο σαββατοκύριακο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε στη Shanghai τη νέα ασιατική του διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη διάσημη στην Κίνα ηθοποιό Li Bing Bing. Η καμπάνια αυτή είναι αφιερωμένη στα κλασσικά κομμάτια της Gucci όσον αφορά στις τσάντες, τα κοσμήματα και τα ρολόγια και φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο από τον Νορβηγό φωτογράφο Sølve Sundsbø.

Η Frida Giannini, creative director του οίκου που ιδρύθηκε στη Φλωρεντία το 1921, δήλωσε ενθουσιασμένη με την νέα αυτή καμπάνια που είναι μινιμαλιστικά δυνατή, αλλά και τη συνεργασία της με τη Li Bing Bing. Μάλιστα δήλωσε πως με την απαράμιλλη ομορφιά της και τον σοφιστικέ αέρα που αποπνέει η Li είναι η ιδανική μούσα για τη σύγχρονη Gucci γυναίκα.