Τι σχέση έχει με το τρέξιμο η Rosie Huntington-Whiteley;

Τι σχέση έχει με το τρέξιμο η Rosie Huntington-Whiteley;

Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Nike

Ο έρωτας ωθεί τους ανθρώπους να κάνουν τρελά πράγματα - όπως να διασχίσουν τρέχοντας τη χώρα. Και τραγουδώντας ταυτόχρονα. Αν σας γεμίζει το συναίσθημα, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Απλά για να μπορεί κανείς να τρέξει τόσο, πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει και φυσικά να το κάνει με στυλ. Η έμπνευση για την ταινία μικρού μήκους προήλθε από την ιδέα ότι ένας καλός δρομέας μπορεί και να τραγουδά την ώρα που τρέχει.


H Nike παρουσιάζει το "I Would Run To You", τη νέα ταινία μικρού μήκους του Nike Free. Guest εμφανίσεις κάνουν το μοντέλο και ηθοποιός Rosie Huntington-Whiteley και ο αθλητής του skateboard Theotis Beasley. Η πρωταγωνίστρια του βίντεο τρέχει λοιπόν, προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της μιας και ο έρωτας δεν γνωρίζει αποστάσεις. Εκείνη ζει στην Καλιφόρνια κι εκείνος στη Νέα Υόρκη. Αποφασίζουν και οι δύο να τρέξουν προκειμένου να εκμηδενίσουν την απόσταση και να πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Το ταξίδι, περιπέτεια κανονική που ξεδιπλώνεται καθώς οι πρωταγωνιστές τρέχουν με τη βοήθεια του παπουτσιού Nike Free Run+ 3, που περιλαμβάνει running και training παπούτσια. Η τεχνολογία Nike Free μιμείται την εμπειρία του να τρέχεις με γυμνό πόδι, επιτρέποντας στο παπούτσι να κινείται μαζί με το σώμα. Επιπλέον, η φυσική κίνηση βοηθά την εκγύμναση των ποδιών και παρέχει τη μέγιστη ελαστικότητα στο τρέξιμο. Πράγματι, το συγκεκριμένο αθλητικό είναι ιδιαίτερα stylish και κυκλοφορεί σε υπέροχα χρώματα και για τα δύο φύλα.

Το concept της καμπάνιας μας εντυπωσίασε και μας αρέσει για έναν ακόμη λόγο. Το μήνυμα που περνά: αν θέλεις κάτι πολύ, βρίσκεις τρόπο. Αν όχι, βρίσκεις δικαιολογίες...

Δείτε το video στο κάτω μέρος της οθόνης.