Η νέα σειρά νυφικών του Oscar de La Renta Bridal για το 2013

Η νέα σειρά νυφικών του Oscar de La Renta Bridal για το 2013

Θα κάνει και τις πιο δύσκολες, να σκεφτούν το γάμο!

To ανοιξιάτικο bridal show του σχεδιαστή Oscar de la Renta για το 2013, άνοιξε και έκλεισε με εντυπωσιακές τουαλέτες σε κόκκινες αποχρώσεις. Η βασική κολεξιόν όμως δεν απέκλινε από το κλασικό και παραδοσιακό λευκό, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων σε γαλάζιους τόνους.

Το πρώτο βουργουνδί φόρεμα με την κοκκινομάλλα που κρατούσε κρίνα, έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και να παρασυρθεί σε ένα παραμυθένιο κόσμο. Το show όπως θα δείτε κοιτώντας μία μία τις φωτογραφίες στο gallery, διέθετε επιλογές για κάθε γούστο. Κλασικά μπομπονιερέ νυφικά, διαδέχονταν τα bohemian που με τη σειρά τους παραχωρούσαν τη θέση τους σε αυστηρά νυφικά ταγέρ και κοστούμια. Δεν έλειπαν τα English-romantic κομμάτια και τα απλά μινιμαλιστικά σχέδια.

Δαντέλες, ταυτάς, μουσελίνα, μετάξι και τούλι οι κύριοι πρωταγωνιστές της συλλογής που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. Πλέον και η πιο απαιτητική, μοντέρνα γυναίκα μπορεί να βρει το νυφικό που την εκφράζει.


*Ο σχεδιαστής πρόσθεσε μία ακόμη πιο γλυκιά νότα στο show με μία μίνι σειρά για παρανυφάκια την οποία έδειξαν με ζωντάνια και στυλ «μικρές κυρίες».