Η Red Label συλλογή 2012 της Vivienne Westwood

Η Red Label συλλογή 2012 της Vivienne Westwood

Casual με πολλές δόσεις grunge

Η πάντα εκλεκτική και αντισυμβατική Vivienne Westwood παρουσιάζει τη συλλογή της με τίτλο Red Label για το φθινόπωρο 2012, με μεγάλες δόσεις σοφιστικέ στυλ να μπλέκεται με το ρετρό στοιχείο.

Η σχεδιάστρια τολμά να δώσει την δική της οπτική και προοπτική στις επικρατούσες τάσεις, μαγεύοντας το fashion loving κοινό με τους ευφάνταστους συνδυασμούς της.
Απρόσμενα μήκη και δημιουργικό-διαφορετικό makeup πλαισιώνουν τις ιδιαίτερες χρωματικές της επιλογές καθώς και τα ασυνήθιστα prints που χρησιμοποιεί για αυτή τη συλλογή. Με μία λέξη θα τη χαρακτηρίζαμε πολυμορφική. Παρά όμως τους πολλούς δυνατούς συνδυασμούς, το label παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά και σε business looks, προσδίδοντας έναν νεανικό αέρα.

Η μίξη των prints συναντά την απόλυτα βρετανική αισθητική δίνοντας υπέροχα σύνολα και ιδέες για την ερχόμενη σεζόν. Η πολυπλοκότητα του κάθε outfit μπορεί να εξαρτηθεί από το προσωπικό στυλ αυτού που τα φοράει. Όλα τα κομμάτια συνδυάζονται μεταξύ τους με αμέτρητες παραλλαγές.

Δερμάτινα παντελόνια, σκισμένα τζιν, ασύμμετρες φούστες, μακριές μπλούζες και καρό είναι τα βασικά κομμάτια της σειράς. Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι και πάλι στο επίκεντρο τόσο στα εμπριμέ όσο και στη δομή «το κόψιμο» του ρούχου. Εφαρμοστά ρούχα μπλέκονται με περίτεχνα jackets σε ένα ξεχωριστό layering που αποτελεί άλλωστε σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας.

Βαθιά ντεκολτέ και εμπνευσμένα αξεσουάρ πλαισιώνουν συντηρητικά κομμάτια που δεν περνούν απαρατήρητα. Το brand προσπαθεί ακόμη να επαναφέρει στη μόδα τις ψηλές κάλτσες ως το γόνατο, ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην γυναικεία θηλυκότητα τονίζοντας τη μέση. Τα φουλάρια και τα δερμάτινα γιλέκα επίσης είναι βασικά για τη συλλογή διαμορφώνοντας το τελικό look. Γούνινες λεπτομέρειες και καρό τελειώματα τονίζονται από τις εντυπωσιακές τσάντες, πέδιλα, γόβες και πολύχρωμες μπότες.
Πάρτε μία γερή πρώτη δόση ξεφυλλίζοντας το photo gallery στο πάνω μέρος της οθόνης.