H Victoria Kyriakides στο Harper's Bazaar Indonesia

H Victoria Kyriakides στο Harper's Bazaar Indonesia

Και όχι μόνο...

Ο οίκος Victoria Kyriakides, επεκτείνεται. Όχι μόνο σε εναλλακτικές μεθόδους προώθησης των συλλογών του (σε ό, τι αφορά αυτό μείνετε συντονισμένοι), αλλά και εκτός συνόρων.
Τις μέρες του ορθόδοξου Πάσχα το Harper's Bazaar Ινδονησίας, βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσει μία παραγωγή με θέμα το Grecian Chic, στη χώρα όπου γεννήθηκε το εν λόγω ύφος.

spread_Santorini-1

Το Harper's Bazaar, λοιπόν, προσέγγισε τον οίκο αρκετές μέρες πριν το ταξίδι του στην Ελλάδα, ενημερώνοντας την σχεδιάστρια πως τιμητικά είχε επιλεχθεί σαν αντιπροσωπευτικό label για το Greek chic, μαζί με διεθνή ονόματα του εν λόγω στυλ και όχι μόνο.

spread_santorini-81

Σε ένα εκτενές editorial με τίτλο "Greek Goddess", το μοντέλο ποζάρει αναβιώνοντας το αρχαιοελληνικό πνεύμα μέσα από σύγχρονες αρχιτεκτονικές φόρμες, που μεταφράζονται σε αέρινα υφάσματα. Πολυμορφικά φορέματα, με χειροποίητα υφάσματα που διαμορφώνονται με την τεχνική του moulage πάνω στο σώμα, αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και ακολουθούν την κίνηση.

spread_Santorini-2

O οίκος Victoria Kyriakides έχει κερδίσει το ενδιαφέρον αρκετών αγορών του εξωτερικού, με το minimal, contemporary chic ύφος του. Οι πρώτες φωτογραφίες από την έκδοση Μαΐου, που μόλις κυκλοφόρησε, παρουσιάζουν ένα δείγμα από την pre-collection 2013. Nα σας πούμε πως ο οίκος μας επιφυλάσσει πολλές ακόμη ευχάριστες εκπλήξεις και σύντομα!