Δείτε τα νέα color blocking γυαλιά του Marc Jacobs

Δείτε τα νέα color blocking γυαλιά του  Marc Jacobs

Είναι απλά υπέροχα!

Με 80's διάθεση και μεγάλες δόσεις χρώματος ο Marc Jacobs λανσάρει τη νέα σειρά γυαλιών ηλίου του, που επιτυχημένα αναμιγνύει το ρετρό κομψό στυλ με το μοντέρνο παίζοντας με τις τάσεις.Yπερμεγέθεις φόρμες και νέες αναλογίες δημιουργούν ένα ισχυρό στυλιστικά αποτέλεσμα. Τα γεωμετρικά σχέδια ενισχύονται από τα εντυπωσιακά χρώματα και γίνονται πολυτελή γυαλιά με χρωματικές αντιθέσεις σε πολυεπίπεδα ασετάτ.

Ακαταμάχητα must-have χρώματα χαρακτηρίζουν την κολεξιόν από τους σταθερούς τόνους του cyclamen, του κοραλί, του πράσινου, του λευκού και του πορτακαλί. Υπάρχουν και πιο απαλές αποχρώσεις που συνδυάζουν τη διαφάνεια και το γκρίζο, με το μαύρο και την καφέ ταρταρούγα με πορτοκαλί και λευκές πινελιές (μοντέλο MJ 402/s, MJ 403/s, MJ 408/s).

Όσο για τα γυαλιά οράσεως; Το νέο vintage chic σχέδιο στους σκελετούς βγαίνει σε γλυκά χρώματα, όπως οι απαλοί τόνοι του μπλέ, του λευκού, του πράσινου και του γαλάζιου. Η σειρά διατηρεί φυσικά και τις κλασικές και διαχρονικές αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ (μοντέλο MJ 410 e MJ 411).

Tα γυαλιά ηλίου και οράσεως επίσης εμφανίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστή η εταιρεία Marc Jacobs, συμπεριλαμβανομένων ιδιαίτερων γραμμών που υπογραμμίζουν τα πολύτιμα υλικά, τη χρωματική δομή, τις μικρές καρφίτσες και το λογότυπο στους βραχίονες, χαρακτηριστικά στοιχεία για ένα προϊόν που είναι σημείο αναφοράς.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Marc Jacobs κατασκευάζεται και διανέμεται από τη Safilo Group.