Xρόνια πολλά Marc Jacobs, έστω και καθυστερημένα- όπως ωραία τρώγεται η εκδίκηση!

Xρόνια πολλά Marc Jacobs, έστω και καθυστερημένα- όπως ωραία τρώγεται η εκδίκηση!

Ο σχεδιαστής είναι μανούλα στο να μετατρέπει τα πάντα σε κέρδος

Κι εκεί που οι υπάλληλοι της boutique του Marc στο SoHo, πήγαιναν για δουλειά το πρωί τραβούσαν τα μαλλιά τους μιας και όλη η πρόσοψη του καταστήματος ήταν «ζωγραφισμένη» με ροζ σπρέυ. Η άτσαλη υπογραφή «Art», σήμα κατατεθέν του Γάλλου graffiti artist Kidult, είχε εμφανιστεί και πάλι μετά από παρόμοια χτυπήματα στις προσόψεις των καταστημάτων Celine και Hermes στο Παρίσι.

Πώς τον εκδικήθηκε όμως ο θεός Jacobs; Αρχικά ξεκίνησε να tweet-άρει 'Art Jacobs @ Marc Jacobs'– και μάλιστα το έχουμε και σε προϊόν να το αγοράσετε!' Μπείτε στα limited edition κομμάτια και βρείτε το "Art by Art Jacobs" μπλουζάκι, ένα ροζ βαμβακερό t-shirt που σαν στάμπα έχει την μουτζουρωμένη με το graffiti φωτογραφία του καταστήματος, που πωλείται στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των $689, χωρίς ΦΠΑ! Και ναι, το αγοράζουν, παρότι ο Jacobs το έβαλε ειρωνικά σε αυτήν την τιμή για να καταδείξει πόσο υπερεκτιμημένη είναι η τέχνη του Kidult, χωρίς να περιμένει να το αγοράσουν.

Θα έλεγε κανείς πως ο Kidult κάνει πάρτυ για τη δημοσιότητα που πήρε αλλά αντιθέτως έχει εξοργιστεί και απάντησε μάλιστα στον σχεδιαστή «@MarcJacobsIntl ... ???ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, αλλά δεν παίζουμε με τους ίδιους κανόνες!» ενώ αργότερα αποκάλεσε τον Jacobs «καπιταλιστή κλέφτη».

Ξινή του βγήκε η «τέχνη» Kidult που βανδαλίζει με ένα «Art» ξένη περιουσία. Εν τω μεταξύ παραδέχεται δημόσια από τα νεύρα του πως το έκανε αυτός, κάτι που αν ο Marc Jacobs θελήσει να εκμεταλλευτεί νομικά... μάλλον δεν θα ξέρει που να κρυφτεί ο ανώριμος «Kidult».