Fashion πρωτοπορία: Bloggers αναλαμβάνουν την καμπάνια συλλογής νυφικών για το 2013

Fashion πρωτοπορία: Bloggers αναλαμβάνουν την καμπάνια συλλογής νυφικών για το 2013

Με το δικό τους μοναδικό τρόπο!

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε ένα project...

O οίκος Victoria Kyriakides έδωσε στις αγαπημένες του bloggers την ευκαιρία να δουν πρώτες την νυφική συλλογή για το 2013 και να τη φορέσουν... Και ιδού η ομαδική φωτογραφία με τις bloggers που συμμετείχαν, σηματοδοτώντας μία σειρά από posts που αναμένονται...

mazib3

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το project ξεφυλλίζοντας το photo gallery. Ο σκοπός του οίκου και δικός μας είναι να διαφοροποιηθούν επίτέλους τα πρότυπα που επιβάλλουν μοντέλα να προωθούν ρούχα που είναι αδύνατο να φορέσει μία φυσιολογική γυναίκα. Καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλες τέλειες και δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες τα κλασικά, τετριμένα, μπομπονιερέ νυφικά. Θέλουμε επιλογές, ποιότητα που να εκφράζει τη διαφορετικότητά μας και πάνω απ' όλα να αισθανόμαστε όμορφες χωρίς να είμαστε 1,80 cm και αποστεομένες.

Ούτως ή άλλως η σχεδιάστρια, δημιουργεί τα κομμάτια της με την τεχνική του moulage πάνω στο σώμα της μέλλουσας νύφης- και όχι μόνο! μιας και πρόκειται για έναν οίκο που δεν δραστηριοποιείται μόνο στο χώρο του bridal. Για το 2013, η Βικτώρια Κυριακίδη ετοίμασε τρεις ξεχωριστές συλλογές. Την Bohemian, την Futuristic Grecian και την De Lux, ικανοποιώντας κάθε γούστο με το ιδιαίτερό της στυλ. Πρόσφατα επιλέχθηκε από το Harper's Bazaar ως αντιπροσωπευτικός πολυτελής οίκος με έμφαση στο Grecian Chic, ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα. Aναμένονται πολλές ακόμη εκπλήξεις του οίκου εντός και εκτός συνόρων, και που ξέρετε- μπορεί να συμπεριλαμβάνεστε κι εσείς σε αυτές- γι αυτό μείνετε συντονισμένες!

Οι bloggers λοιπόν αφέθηκαν ελεύθερες να κάνουν ό, τι πιο τρελό με τα νυφικά του οίκου και να τα μεταφράσουν με το δικό τους στυλ. Την φωτογράφιση για το τελικό project ανέλαβε ο Χρήστος Αραζός, με χτενίσματα που επιμελήθηκε ο Ρένος Πολίτης και μακιγιάζ από την Κωνσταντίνα Μιχοπάνου. Δείτε τα πρώτα posts στα παρακάτω links, και πείτε μας τι πιστεύετε.

*Στο Victoria Kyriakides Bridal Blogger Project συμμετείχαν:

Η γράφουσα του FashionmiX

Η Αννούσα Μελά του My Style Forecast

Η Ιωάννα Τσιγαρίδα του Ordinary Pulse και η …

Έλενα Πάκου του Life Full of Fashion

*Δείτε και το viral video του Mystyleforecast στο κάτω μέρος της οθόνης.