Βρετανικό πολυκατάστημα λανσάρει «βασιλικά» εσώρουχα

Βρετανικό πολυκατάστημα λανσάρει «βασιλικά» εσώρουχα

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει ο μέσος Βρετανός για την βασιλική οικογένεια της χώρας του.

Καθετί συμβαίνει στη ζωή των μελών του οίκου των Windsor αποτελεί αφορμή για γιορτές, πάρτι και οικογενειακές συγκεντρώσεις στα περισσότερα σπίτια της Γηραιάς Αλβιόνας και, φέτος, οι Βρετανοί, εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχουν έναν επιπλέον λόγο για να γιορτάσουν: το Ιωβηλαίο για τα 50 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο.

Από 2 έως 5 Ιουνίου, η χώρα θα βρίσκεται σε εορταστικούς ρυθμούς ενώ ήδη, εκτός από τα επίσημα events που διοργανώνονται, σε κάθε γωνιά της χώρας οι κάτοικοι κανονίζουν street parties με βασιλικά θέματα. Το –χαρακτηριστικά βρετανικό- πολυκατάστημα Marks & Spencer επέλεξε να γιορτάσει την περίσταση με μία σειρά lingerie, εμπνευσμένη από τα 50's- την περίοδο που η -νεαρή τότε- Ελισάβετ διαδέχτηκε στον θρόνο την πατέρα της, Γεώργιο VI.


Το πολυκατάστημα λάνσαρε την σειρά βάζοντας πέντε μοντέλα να κυκλοφορήσουν με τα εσώρουχα της σειράς που θυμίζουν Mad Men, στην Oxford Street του Λονδίνου- όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας, στην βρετανική πρωτεύουσα.