Δείτε το υπέροχο lookbook της συλλογής Alexander McQueen!

Δείτε το υπέροχο lookbook της συλλογής Alexander McQueen!

Άσπρο, μαύρο, κόκκινο, baby pink και denim

Η ανοιξιάτικη σεζόν μπήκε με ανδρόγυνο αέρα στον οίκο Alexander McQueen- θυμίζοντας κάτι από Texas, χάρη στην ιδιαίτερη σειρά McQ. Το αποτέλεσμα; Μία νεανική, πιο rock'n'roll συλλογή που για μία ακόμη φορά θα διαμορφώσει τάσεις. Συνεχίζοντας την κληρονομιά που της άφησε ο Lee McQueen, η ταλαντούχα σχεδιάστρια Sarah Burton, επέλεξε να δημιουργήσει απλά και δυναμικά statement κομμάτια που όμως είναι πιο mainstream από ό, τι μας είχε συνηθίσει το όνομα McQ by Alexander McQueen.

Επιπλέον, τα brings high-end κομμάτια της σειράς είναι κατά πολύ οικονομικότερα και πάνω απ' όλα φορέσιμα- κάτι που σημαίνει πως δεν θα αργήσουν να την κάνουν ανάρπαστη οι τολμηρές (και μη) fashionistas. Η σειρά όμως, καταφέρνει να κρατά το σκεπτικό του label McQueen δημιουργώντας πάντα για γυναίκες που επιθυμούν ένα πιο ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ με λιγότερο edgy και καλλιτεχνικά στοιχεία που μοιάζουν καμιά φορά απόκοσμα. Το ανοιξιάτικο lookbook της συλλογής McQ προβάλλει ένα λιγότερο εξεζητημένο και πιο άνετο look, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Θηλυκό, σοφιστικές με υλικά αρίστης ποιότητας κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα μέσα από γεωμετρικές συμμετρίες.
Κεντημένα πουκάμισα, κοστούμια, φορέματα που μοιάζουν με πουκάμισα, άνετα παντελόνια, φόρμες και τζιν εντυπωσιάζουν χωρίς πολλή προσπάθεια.

Κυριαρχούν το μαύρο, το κόκκινο, το λευκό, το ντένιμ και το παστέλ ροζ- με έμφαση στο αμπιγέ γαλάζιο. Τα λόγια είναι περιττά όταν με ένα click στη photo gallery (βλ. επάνω) μπορείτε να απολαύσετε το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής.